Slika nije pronađena
Mame nas ponekad znaju osramotiti, a ponekad razveseliti starim uspomenama koje objavljuju na društvenim mrežama – pogledaj kako je reagirala Lorde na prastari video.

Mali kućni videi koje je objavila njezina mama, Sonja Yelich, izgledaju upravo tako – nenamješteno i neuvježbano. Lorde na oba videa pjeva pjesmu B.o.B.-a i Brune Marsa, 'Nothin' On You'.

Mama Sonja je navodno sramotne videe (mada mi ne vidimo gdje je tu sramotni sadržaj) objavila na Instagramu.


Ovaj materijal nastao je za 19. rođendan njezine braće, kada je Indy (njezina sestra) imala 13. ili 14. godina (u videu najbliže kameri), a Lorde 15. ili 16. Tada je Lorde već imala pjevačkog iskustva – još 2009. godine je potpisala ugovor za Universal Music Group, a 2013. godine je izdala svoj prvi album, 'The Love Club EP' i drugi, 'Pure Heroine', na kojem se nalazi i njezin najveći hit 'Royals'.

Sada je na turneji tijekom koje promovira posljednji album 'Melodrama', a započela ju je upravo doma, u Novom Zelandu, 9. studenog, nakon što je nekoliko dana prije proslavila rođendan u društvu mlađeg brata, Angela, koji je rođen na isti dan pet godina kasnije od Lorde.

Ipak je stigla prokomentirati maminu objavu – napisala je 'OMG Ovi videi su jaaako sramotni, ali svejedno ih obožavam, lol'.

Foto: Instagram

M.Z.
Pročitajte još:

Lorde osmislila ljetnu "limited edition" kolekciju MAC kozmetike!

Novi trend: tinejdžeri celebove nazivaju 'mama' – znate li zašto?

Lorde - velika glazbena nada hrvatskog podrijetla

mama melodrama lorde sramotno video instagram glazba

Još vijesti