Slika nije pronađena

Novi updejt koji se sprema mogao bi pozitivno iznenaditi sve korisnike. Uključit će puno novih zabavnih opcija zbog kojih ćeš još više vremena provoditi na Snapu.

Sve aplikacije trude se svim snagama privući što više korisnika, a nakon što se pokazalo da je Snapchat u prošlih par mjeseci izgubio nešto korisnika, sada su odlučili napraviti veliki zaokret. U novom updejtu korisnike će dočekati puno zabavnih novosti.

Snap Igre


Potpuno novi dio Snapchata koji će se pojaviti bit će Snap Igre, a pronaći ćete ga odmah kraj Chata. Ovdje ćete moći zaigrati multiplayer igre unutar grupnog chata s prijateljima. Tako ćete istovremeno moći pričati s ekipom i natjecati se međusobno u nekoliko novih igrica.

U suradnji s proizvođačem mobilnih igrica kreirali su za ovu platformu i nekoliko poznatih igrica koje ste možda već igrali na Facebook ili mobitelu, kao što su primjerice Farmville ili Cut The Rope.

Igrice će svi moći normalno igrati bez da moraju bilo što naknadno instalirati. Snapchat je dodao i da ćete se na ovaj način moći igrati i s prijateljima svojih prijatelja, ali da s ljudima s kojima niste direktno povezani, nećete moći komunicirati.

Snap Originals


Najveći updejt koji će napraviti je originalni, ekskluzivni, samo za mobitele – TV show koji će biti napravljen baš za ovu aplikaciju. S obzirom da je na ovoj aplikaciji većinom mlađa populacija, ispod 34 godine, tako će i ova serija biti sadržajem namijenjena njima. Zvat će se 'Two Sides', a pratit će priču o tinejdžerskom paru koji je prekinuo, te će se prikazivati priča s oba gledišta – i njegovog i njezinog.

Osim ove serije, moći će se gledati i dokumentarci, razne komedije... a sve će se nalaziti u posebnom poglavlju 'Discover'.


Središnji i najvažniji dio Snapchata je dakako kamera. Sada će i ova značajka biti poboljšana. Imat će nove funkcije koje će joj omogućiti da prilikom fotografiranja bolje identificira ruke, tijela i životinje, a bit će i novih filtera i novih animacija.

Snap Camera


Uz to, ova će opcija nuditi još nešto vrlo korisno. Moći će se skenirati matematički zadatak i dobiti njegovo rješenje. To će biti moguće uz pomoć hrvatske aplikacije Photomath, koja sada postaje dio ove popularne društvene mreže. Ako će korisnicima biti potrebno da vide i kako se došlo do određenog rješenja zadatka, moći će vidjeti i korak po korak, ali za to će biti usmjereni na samu aplikaciju Photomath.

Snap Kit


Još jedna opcija koja će mnoge oduševiti je i Snap Kit. Ona će omogućiti korisnicima da storyje koje objave na Snapchatu stave i na druge aplikacije. Za sada je potvrđeno da će ovo funkcionirati između Tindera i Snapa.

Osim toga, pojavit će se i novi emotikoni. Bitmoji, Snapchatovi vlastiti emotikoni, dobit će nove sličice.

Foto: Freepik/ Youtube

M.T. / Izvor

Pogledajte još:

Selena Gomez ima jedan veliki problem s 'lijepim' filterima na Snapchatu – i apsolutno je u pravu!

Omiljene filtere sa Snapa sada možeš koristiti i na kompu za zabavu ili skypanje s BFF

Deset faza kroz koje je prošla svaka cura tijekom dopkanja sa simpom na Snapchatu

matematika novo serije Nove opcije kamera igre snapchat

Još vijesti