Slika nije pronađena

Dok svaki dan profesori pričaju o tome kako nasilje ne rješava ništa, izgleda da ove dvije učiteljice to nisu znale primijeniti na sebi: u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića su se prvo verbalno suočile, a nakon toga je došlo i do fizičkog obračuna!

Iako se ravnateljica nakon cijele stvari oglasila i izjavila da nije došlo do fizičkog obračuna, već do nesporazuma, i dalje nam je nevjerojatno da su se dvije žene od 51 i 55 godina uspjele spustiti do te razine.

Zvjezdana Krip, ravnateljica škole je izjavila sljedeće: 'Do tuče nije došlo nego do jednog nemilog incidenta. To se dogodilo u zbornici u 11:30 kada je jedna učiteljica verbalno napala drugu. Ta druga se željela maknuti, no prva joj je zapriječila izlaz iz zbornice i došlo je kontakta na rukohvatu na vratima zbornice', no to ne mijenja činjenicu da će protiv 51-godišnjakinje biti podignut optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira, kako stoji u izvješću Policijske uprave Požeško-slavonske.


Premda nitko ne izlazi u javnost s pravim razlozima sukoba dvije učiteljice, po svemu sudeći on je nastao zbog depopulacije, a što se ogleda i kroz sve manje učenika u školama. Nerijetko u razredima sjedi po 20 i manje učenika, a nekada ih je znalo biti i preko 30, pa vjerojatno učiteljice strahuju za radno mjesto...

Nas samo zanima kako bi nas ovakve osobe trebale moći išta naučiti i zašto im je to dopušteno?!

Foto: Profimedia/Facebook

A.Š. / 24 sata

Pročitaj još:

Je li ovo najbolja učiteljica ikada? Pogledajte kako je ohrabrila i pohvalila svoju učenicu u razredu!

Cool učiteljica smislila 'ljubavnu matematiku' – možeš li riješiti njezin prefora zadatak?

Pripijene haljine oblači u školu: odijeva li se ova učiteljica neprimjereno?

Škola tučnjava požega učiteljice

Još vijesti