Slika nije pronađena

Starci tu i tamo vole provoditi strogoću i uvoditi razne zabrane, oduzimati stvari koje su nam kupili, smanjivati džeparac i slično. A neki od njih potrude se biti toliko kreativni, da nam to čak bude i simpatično. Kao tata iz ove naše priče!

Jonathan Olanolan odlučio je kazniti svoju 15-godišnju kćer Alyvei oduzimanjem mobitela. Najgora noćna mora, zar ne? Ali to mu još nije bilo dovoljno pa se odlučio na dodatni potez. Baš kad je djevojka bila u sobi sa svojom frendicom otac je gurnuo ispod vrata papir, a na njemu se imalo što vidjeti.


Na komad je papira nacrtao ekran smartphonea i okvir chata. Napisao je: “Hej, kćeri, nadam se da si dobra. Volim te.”.Zatim je nacrtao srce pa nastavio: “Zašto mi ne odgovaraš na poruku? Oh, čekaj…” I na kraju stavio smajlić koji umire od smijeha. Kći mu naravno nije zamjerila, već se i sama dobro zabavila.

Prijateljica je podijelila fotografiju na društvenim mrežama, a onda su krenuli urnebesni komentari sa svih strana: “Prejaka je tatina igra ovdje”, “OMG, ovo je toliko podlo… i urnebesno”, “Ovo je vjerojatno najbolja kazna koju sam ikad vidio”, pisali su na Twitteru.

roditelji zabrane starci

Još vijesti