Slika nije pronađena

Zamislite da se ovo dogodi cijeloj vašoj glavi! A onda zamislite da vam se to dogodilo tijelom snimanja uživo.

To je upravo ono što se dogodilo kada je influencerica Lori Faith pokušala tretirati kosu preparatom za kemijsko ravnanje, tijekom live javljanja na Instagramu. Lori je poznata po upečatljivim i intenzivnim bojama kojima često boji svoju kosu i snima postupak. Ovaj put je odlučila isprobati ravnu kosu, pa je, po dobrom starom običaju, snimala cijelu stvar.


Stavila je preparat za kemijsko ravnanje kose na svježe izbijeljenu kosu i pročešljala je kako bi ravnomjerno rasporedila preparat. Međutim, kad je prošla češljem kroz kosu primijetila je da ispada. Najgora noćna mora joj se ostvarila. Naknadno je nastavila snimanje i otkrila gledateljima potpuno ćelavu glavu na YouTubeu. Mješavina oštrih kemikalija bila je previše za kosu koja je već bila krhka, pa je izgubila sve.


'Mnogi su me upozorili da ne stavljam  preparat za kemijsko ravnanje kose na svježe izbijeljenu kosu, da pričekam nekoliko tjedana', rekla je u videu. 'Moja nestrpljiva guzica je rekla ne, hajde da to sada učinimo', dodala je. Oprezno postupajte kad samostalno tretirate kosu!

Foto: YouTube Screenshot/ Freepik

M.S.K.

Pogledaj još:

Otkrijte koliko followera vam je potrebno da biste postali influencer i celeb na internetu

Instagram je uveo jedan novi dodatak storyjima – stigla je nova naljepnica, evo što radi

OMG! U Facebook i Instagram se možete ulogirati i s netočnom lozinkom

Kosa Preparati ćelava tretiranje bojanje Ispadanje kose ravnanje video influencerica

Još vijesti