transformacija izgleda

Nakon što joj je jedan dečko brutalno slomio srce, rekla je sama sebi da je vrijeme za promjenu. I transformacija koja je uslijedila je nevjerojatno. Damo se kladiti da taj dečko sada negdje žali.

Nakon što nam netko brutalno slomi srce, cure će najčešće to ići izbaciti iz sistema tako da naprave neku drastičnu promjenu oko svog fizičkog izgleda. Neki će se nakon godina duge kose ošišati na kratko, drugi staviti tetovažu, a treći krenuti u teretanu. Na TikToku su cure počele dijeliti svoje transformacije nakon onog jednog prekida koji ih je totalno uništio – i od svih, ovo je cura koja je 'pobijedila'. Njena je transformacija ljude ostavila bez teksta. Svi se slažu da je to najbolja promjena nakon slomljenog srca koju su vidjeli.

@millanef

I really said : let’s change my whole appearance

original sound - 𝐟𝐚𝐭𝐢𝐦𝐚 ⚯͛

Netko ju je izgleda gadno povrijedio! Naravno da su se javili pojedinci koji su ju optužili da je išla na plastične operacije, ali i sama je odgovorila da je sve u kutu snimanja, makeupu, gubljenju težine, odrastanju i osvjetljenju. Dakle, ništa te ne zaustavlja da i ti kreneš u svoju veliku promjenu i na taj se način fokusiraš na nešto drugo, a ne lika koji ti je slomio srce i koji te ne zaslužuje. Dobar se dio u komentarima šali da bi izgleda bilo dobro da i njima netko slomi srce pa da dožive ovakvu promjenu. Iako realno možeš na sebi krenuti raditi već sada, ovakve nas situacije, poput slomljenog srca, natjeraju i daju onu motivaciju koje inače nemamo. Izgleda da ju je ova cura itekako dobila.

Pogledajte još:

[OMG] Netko je pjevaču Pitbullu photoshopirao dužu kosu i bradu – izgleda bolje nego ikad!

Kako bi slavne djevojke poput Rihanne ili J.Lo izgledale da su se rodile kao muškarci? Ovako!

Ljudi odbijaju vjerovati da je ovo ista osoba! Našminkala se i pokazala da svi mogu izgledati kao model

Izgled transformacija Slomljeno srce promjena izgleda

Još vijesti