Slika nije pronađena

Najavljeno je bilo još prošle godine da će tijekom ove doći novi emojiji na mobitele, a sada se sprema odjednom čak 117 novih.

Kreatori emojija sigurno su stalno zatrpani zahtjevima ljudi oko toga koji emoji bi  htjeli da se napravi. Svi žele nešto svoje, a emojiji se zato svako toliko nadopunjuju nekim novima. Prošle ih je godine došlo nešto novih, a isto će biti i ove godine. U sljedećoj rundi koja samo što nije tu, na mobitelima će nam se pojaviti neki prilično kul.


Neće svi biti po volji svima, i za neke ćeš misliti da su totalno beskorisni, ali ovo su emojiji koji dolaze. S druge strane, jedan od onih koji je već uhvatio pažnju ljudi, a još nije ni stigao je onaj na kojem je ruka sa stisnutim prstima, simbol koji mnogi povezuju s Talijanima. Nema sumnje da će ovo biti jedan od najčešće korištenih. Dobit ćemo i prilično fora ninja emojije, smajlića koji se smije, ali istovremeno i plače, nove životinje, hranu... Osim potpuno novih, dolaze i neki koji su već tu, samo u drugačijoj verziji i s novim spolovima. Tako više neće biti samo muškarac u odijelu, već i žena, kao i muške i ženske mladenke.


S obzirom da je prošla godina bila dosta loša po pitanju dolaska novih emojiji, veselimo se ovima!

Foto: Twitter/ Twitter printscreen/ Giphy/ Shutterstock.com - antoniodiaz

M.T.

Pogledajte još:

Nije svejedno šalješ li plavo srce, crveno ili ono sa šljokicama – saznaj što TOČNO znači koji emoji srca

Oprezno s ova tri emojija! Ako ih koristiš u pogrešne svrhe na Instagramu ili Fejsu – blokirat će te!

KVIZ: Koji emoji te najbolje opisuje?

novo mobitel Emoji emotikoni