Slika nije pronađena

Svake godine obnavlja se i povećava zbirka emojija koji se mogu koristiti u porukama i objavama na društvenim mrežama. Prošle su godine došli neki prilično kul, a ove godine iako ih je najavljeno preko 200, koristit ćemo svega par.

Uvijek se veselimo novim emojijima. Nekada je puno jednostavnije dočarati što želiš reći putem poruke tako da dodaš kojeg smajlića jer to je jedini način da osobi na drugoj strani  otkriješ malo više od samih riječi. Emojiji mogu promijeniti kako će biti doživljena tvoja poruka i zato je super vijest kada se najavi da stižu novi. Iako je najavljeno da će kroz ovu godinu doći njih preko 200, samo je zapravo 7 novih. Ostali će biti promjene boje kože na već postojećim emoji-ljudima. Što nije loša stvar, jer sve rase trebaju biti obuhvaćene. Ali nije ni toliko uzbudljivo koliko je kada dođu u potpunosti novi. Novi emojiji nikada ne dolaze svi odjednom, a tako će biti slučaj i sada. Bit će updejtani dio po dio, ali svi bi trebali stići unutar sljedećih godinu dana. Osim točno 210 novih boja kože na postojećim emojima, ono što je u potpunosti novo je sljedeće.

Prvo je vatreno srce koje se odnosi na trenutnu situaciju s globalnim zatopljenjem i činjenicom da je svijet doslovno u plamenu. Tu je i ranjeno srce, u povojima, za sve one koje je netko povrijedio. Tu je i emoji koji je odahnuo, za sve one kojima je u nekom trenutku dosta svega i žele to pokazati emojijem, a ima i novi smiley za one koji su u oblacima. Doći će i žena i muškarac s bradom, kao i totalno zbunjeni emoji, koji ćemo sigurno non stop koristiti.

Kako se tebi čine novi emoji dodaci?

Foto: blog.unicode.org/ Shutterstock.com - paffy

M.T.

Pogledajte još:

Hoće li ovo biti novi TikTok? Nakon Instagrama, još jedna platforma najavljuje novu sličnu opciju

Poruke koje NE SMIJEŠ slati ako želiš da se vaše dopisivanje nastavi - ovih 9 uništit će svaki razgovor

Je li bolje javiti mu se ujutro, popodne ili navečer? Postoji doba dana kada je najbolje poslati poruku simpi

poruke novo dopisivanje 2020 Emoji emotikoni

Još vijesti