sušenje ruku

Svi znamo da javni wc-i, kao i oni u kafićima, nisu najčišći na svijetu i da tamo ima bakterija. Zato smo uvijek oprezni, pazimo da što manje dođemo u doticaj s bilo čim, ali i da dobro operemo ruke. I osušimo ih. Nakon ovog videa, mi ih više ne sušimo, a nećeš ni ti.

Krenula je na društvenim mrežama jedna mala šala koja se svima činila zabavnom. Do sada. Naime, cure koje imaju popularni Dyson uređaj za kovrčanje kose non stop pričaju o njemu, svi ga hvale, pokazuju kakvu frizuru naprave s njim…Definitivno je postao najpopularniji uređaj za stiliziranje kose ikada. Jedina zapreka koja nam je na putu do toga da ga imamo je cijena. Koja nije za one slabijeg srca. I tako su se cure počele zezati i snimati kako stavljaju kosu u sušila za ruke kakva možeš vidjeti u javnim wc-ima i da će im to napraviti istu frizuru kao Dyson. Naravno, sve je šala i ismijavanje. Koje će mislimo sada prestati. Jer postao je viralan jedan video koji pokazuje koliko su zapravo 'čisti' ovakvi uređaji za sušenje ruku. Točnije, ne uređaji, nego zrak koji pušu.

@madeleinemuaa #stitch with @kiingliima #greenscreen Idk if I would #dyson #LaysGoldenDuet original sound - madeleinemua

Iako je u videu tip uređaja u koji se stave ruke, isti je zrak kao u onima koji pušu zrak prema dolje. Jedan je student mikrobiologije sasvim bezveze uzeo uzorak zraka iz takvog uređaja da ga testira u labosu i vidi koliko ima bakterija. Nakon 48 sati, uzorak je izgledao onako kako si mogla vidjeti u videu. Iako ruke nakon sušenja još tko zna koliko puta kroz dan opereš, neke cure znaju staviti i kosu pod takve uređaje ili odjeću ako im se slučajno smoči vani ili se zaprljaju pa istrljaju vodom i ovako isuše. Svašta se suši pod njima osim ruku, i evo što ostaje na tvojoj kosi ili odjeći. Mislimo da ćemo ih od sada izbjegavati.

Pogledajte još:

Fotografkinja ima trik uz koji parovi uvijek ispadnu slatko – mnogi misle da se radi o suludoj ideji

Želiš izlazak za pamćenje? Jedna cura ima odličan prijedlog zašto otići van u bijelim trapericama

Blokirala je bivšeg dečka na svim društvenim mrežama – on je našao zanimljiv način kako joj se javiti

bakterije aparat za sušenje ruku čistoća Javni WC

Još vijesti