Slika nije pronađena

Roditelji budu zabrinuti pa kopaju po stvarima svoje djece u potrazi za ilegalnim supstancama; neki od njih nađu što su tražili, a jedna mama je mislila da je pronašla drogu u kćerinoj ladici, ali zapravo se radilo o nečem sasvim drugom.

Možemo slobodno reći `ne sudi knjigu po koricama`, a osobito ne u 21. stoljeću kada s interneta možemo naručiti sve ikad – od tableta koje čine kisele okuse slatkima pa do `pilula` koje se u dodiru s vodom pretvore u nešto sasvim neočekivano.

Upravo je na tu foru nasjela jedna mama te mislila da su tablete koje je pronašla u kćerinoj ladici droga. Majka je nakon otkrića `tableta` poludjela te kćeri odmah poslala sms u kojem kaže kako ne želi imati drogu u svojoj kući.
Srećom, nije se radilo o drogi pa joj je kćer rekla da tablete namoči u vodu. Nakon što je to napravila mama je ostala u šoku jer su se one pretvorile u male dinosaure različitih boja. Mama je nakon toga `ohladila` te pitala kćer zašto je to uopće kupila te da je ona mislila da ima 17 godina, a ne 6.
Ova smiješna priča je poruka i roditeljima da ne trče pred rudo sa svojim zaključcima, ali i da uvijek budu na oprezu.


Izvor/foto: imgur

I.P.

Pročitajte još:

SMS komedija: najsmješnije poruke mama

Otkrili najveće laži koje su rekli svojim mamama

`Svi su dobili jedinicu iz testa`: laži koje govorimo roditeljima, a ne bi trebali

mama pronašla drogu Droga Kćer

Još vijesti