Slika nije pronađena

Kao malo podsjetnik na to koliko ju mama voli, Kylie je za svoju 15-mjesečnu djevojčicu napravila super slatku mini tetovažu njezinog imena - Stormi.

Nakon što je na Instagramu podijelila svoju opsežnu rutinu za njegu kože koristeći svoju novu liniju proizvoda Kylie Skin, ona je 16. svibnja podijelila kratki isječak koji prikazuje njezinu novu tetovažu. Ona se nalazi točno iznad njezinog lakta. Napisana je velikim štampanim slovima, ali u mini formatu.


Kylie nije službeno objavila tko joj je napravio novu tetovažu, ali postoji spekulacija da tattoo majstor JonBoy ima nešto s tim. Ovo nije prvi Kyliein iskaz ljubavi. Ustvari, ona ima šest drugih tetovaža što znači da je ova posvećena Stormi njezina sedma tetovaža.


Mnoge njezine tetovaže smještene su na najmanje vidljive dijelove njezina tijela, ali one imaju najviše značenja. Ona također ima crvenu tetovažu imena njezine bake, Mary Jo koje je napisano u rukopisu njezina djeda. Tetovaže, međutim, nisu jedini način na koji Kylie namjerava pokazati svoju ljubav prema svojoj kćeri. Poduzetnica je navodno zaštitila ime Kylie Baby. Kylie će navodno na tržište izbaciti predmete kao što su dječji namještaj, uključujući dječje krevete, stolove za presvlačenje i hodalice za bebe. Osim toga, majke i buduće majke vjerojatno će imati pristup drugim sitnicama koje su prilagođene djetetu, kao što su pelene, posteljina i kolijevke.

Foto: Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Trendseterica Kylie Jenner bit će kriva ako ovo svi počnu nositi – kombinacija koja izgleda 'seljački' postaje hit

[WOW] Deichmann ima novu ponudu torbica i ruksaka za proljeće u suradnji s Kylie i Kendall Jenner!

Kylie Jenner proglašena je najmlađom *samostvorenom* milijarderkom – je li stvarno zaslužila tu titulu?

mama Kćer zanimljivosti tetovaža posveta Kylie Jenner Stormi mama i kćer

Još vijesti