Slika nije pronađena

Maturantica MIOC-a u prvoj je minuti osvojila 31.500 kuna, a onda je na kvizu izabrala višu ponudu od 100.000 kuna i uspjela pobijediti lovca Mladena Vukorepu. U završnoj "Potjeri" bilo je troje kandidata. I tu je Hana briljirala pa je tako u dvije minute imala čak devet točnih odgovora. Konačan rezultat - pobjeda i zarada od 135.000 kuna.

>> Ovo su pitanja na koja je Hana odgovarala u Potjeri. Znaš li odgovore na njih?

Nakon emitiranja kviza Hana je preko noći postala prava zvijezda, ali ne samo zbog pobjede na kvizu, već i zbog svih dosadašnjih postignuća, razmišljanja i planova za dalje.

'Odmalena idem po raznim natjecanjima, prije dvije godine krenula sam na pub kvizove. Ovo mi je bio prvi nastup na televiziji, ali nisam imala tremu. Više sam se puta prijavila i na "Milijunaša", to će biti idući korak' - otkrila je maturantica svoj put do uspjeha.

Novac će uložiti u studiranje
Mnogi su se pitali na što će Hana potrošiti novac, ali i tu je iznenadila sve. Ništa od novog mobitela...

'Želim studirati u Nizozemskoj. Osvojeni iznos trebao bi mi osigurati pristojan život u Nizozemskoj bar prvih godinu dana, a nakon toga nadam se dobiti neku stipendiju. Studirat ću matematiku, koja je moja velika ljubav još od predškolskih dana' - izjavila je Hana u intervjuu za Gloria.hr.

A ako ste mislili da je to sve, varate se. 18-godišnja Hana trenutno uči čak tri strana jezika, programiranje, a zbog jedne serije zainteresirala se i za igranje šaha.

'S obzirom na to da sam ove godine imala mnogo slobodnog vremena, posvetila sam mnogo vremena raznim aktivnostima. Trenutno na aplikaciji Duolingo učim njemački, španjolski i nizozemski, svaki dan učim programirati (već sam prošla tečaj Pythona, sada učim HTML/CSS i JavaScript), a nedavno sam pogledala fascinantnu seriju 'Damin gambit' pa sam se upustila i u proučavanje strategija šaha' - zaključila je ova svestrana maturantica i još jednom oduševila. Bravo!

potjera Maturantica hana vlahov

Još vijesti