Slika nije pronađena

Ova mlada djevojka već je svima dobro poznata. Nakon njenog nastupa u kvizu 'Potjera' svi su ostali oduševljeni ogromnim znanjem koje ima ova maturantica iz Zadra, a sada je nastupila u još jednom popularnom domaćem kvizu.

Na stolac nasuprot Tarika Filipovića ovog je puta sjela djevojka koja nam je svima dobro poznata, Hana Vlahov. Radi se o 18-godišnjoj maturantici iz Zadra koja je prije nekoliko mjeseci svojim nastupom u 'Potjeri' oduševila sve! Nakon sudjelovanja na tom kvizu, odlučila je još jednom testirati svoje znanje, ovog puta u 'Tko želi biti milijunaš'. Uspjela je biti najbrži prst i izboriti se za svoj pokušaj osvajanja tog milijuna. Iako je u prošlom nastupu u 'Potjeri' otišla kući s ogromnim iznosom, ovog se puta to nije dogodilo. Svima su dobro poznata pravila Milijunaša i pragovi koje treba prijeći kako bi se osvojili iznosi. Jedan netočan odgovor i može se izgubiti jako puno. Baš se to dogodilo i Hani.

Na pitanju za 32.000 kuna, odgovorila je pogrešno i otišla kući sa samo 1000 kn. No, činjenica da je došla do pitanja za tako veliki iznos je impresivna! Iako nije osvojila puno novaca, Hana itekako može biti ponosna na sebe i svoje znanje. Koje je to pitanje koje ju je zeznulo? Bi li vi znali odgovor? Pitanje je sljedeće: 'Barunica Castelli glavna je junakinja 'Gospode Glembajevih'. U kojoj je Krležinoj drami glavna junakinja barunica Lenbach?'

Ponuđeno je bilo:

a)Leda

b)U agoniji

c)Vučjak

d)Kraljevo

Razmisli i pokušaj odgovoriti, a nakon toga skrolaj do kraja i vidi koji je točan odgovor!

Znaš li odgovor? Pitanje je bilo stvarno teško, a Hani čak ni njen džoker zovi, poznati zadarski kvizaš Lovro Jurišić, nije znao pomoći. Krleža nam nikome nije drag za čitati, a osim što njegovi 'Glembajevi' rade probleme maturantima na maturi, sada je i barunica Lenbach radila probleme i izvan mature.

Točan odgovor je... 'U agoniji'.

Pogledajte još:

Srednjoškolka Hana pomela sve u 'Potjeri'! Znaš li i ti odgovore na njezina pitanja?

Maturantica Hana 'razvalila' je na Potjeri - mnogi su ostali iznenađeni na što će potrošiti novac

Nije nedostižan cilj postati milijunaš do tridesete - ako već s 20 kreneš pratiti ove savjete, imaš dobre šanse

pitanje znanje Maturantica tko želi biti milijunaš hana vlahov