Maturantica iz Ukrajine

Jedan trenutak završavaš srednju školu, tražiš maturalnu haljinu i dogovaraš se s frendicama gdje ćete u shopping, a drugi trenutak moraš provoditi vrijeme u bunkeru jer na tvoj grad padaju bombe.

I dok se ti veseliš svojoj maturalnoj večeri i u posljednjim si pripremama, za neke maturante taj je poseban dan uništen. Teta maturantica iz Ukrajine je podijelila fotku koja je u samo par sati postala viralna. I ona se pripremala za tu veliku večer koja će obilježiti kraj srednje škole, baš kao i ti, a razlika je ta što se njena ipak ne može održati, jer joj je grad u ruševinama i država u ratu.

Djevojka rekreirala modnu kombinaciju Originalna ideja za maturalnu haljinu – djevojka rekreirala Zendayinu kombinaciju s dodjela Oscara

Teta Anne Episheve je podijelila fotku svoje nećakinje spremnu za maturalnu večer, koja se ipak neće dogoditi zbog rata. Anna je svejedno taj dan odjenula svoju haljinu i pozirala u svojoj srednjoj školi. Ili bolje rečeno, u onome što je ostalo od nje.

 

 

'Moja je nećakinja ove godine trebala završiti srednju školu. Ona i njezine prijateljice kupovale su haljine i veselile se danu maturalnog plesa. Zatim su došli Rusi. Njena je škola bila na direktnom udaru i uništena je. Danas se vratila onome što je ostalo od njene srednje i planova', napisala je njena teta.

Maturant na maturalnoj večeri Pratnja na maturalnu kakvu bi svatko htio: Maturant pozvao poznatu folk pjevačicu i ona pristala

Maturalna večer Maturantica Ukrajina foto

Još vijesti