Slika nije pronađena

Neka digne ruku onaj koji uživa u obavljanju kućanskih poslova! Vjerujemo da ste svi ručice zadržali dolje, a kako i ne biste – kome se da brisati prašina, iznositi smeđe i prati suđe?

Ipak, to svi činimo. Iako je glavni zadatak svakog tinejdžera da uči, piše zadaće i skuplja dobre ocjene, u redu je da preuzmemo dio odgovornosti i pomognemo roditeljima pri obavljanju kućanskih poslova.

Baš to je zaboravio 13-godišnji Aaron koji je nedavno počeo snimati YouTube videe zahvaljujući čemu je postao pomalo popularan, a pošlo mu je za rukom zaraditi i pokoji novčić. Očito mu je 'slava' lupila u glavu pa je svojom lijenošću i bezobraznim stavom razljutio svoju majku koja mu je napisala zanimljivo pismo. Nakon što ga je objavila na internetu, postala je apsolutni hit, a svi mediji prenijeli su njene riječi.


Evo što je napisala:

'Dragi Arone,

S obzirom da si očito zaboravio da imaš samo 13 godina, da sam ja tvoja majka i da ne želiš biti kontroliran, mislim da je vrijeme da naučiš lekciju o samostalnom životu. Budući da si mi također jasno dao do znanja da 'sada sam zarađuješ svoj novac', bit će ti lako otplatiti sve one stvari koje sam ti do sada kupila.

Stanarina: 430 dolara
Struja: 116 dolara
Internet: 21 dolar
Hrana: 150 dolara

Tvoj zadatak također će biti da ponedjeljkom, srijedom i petkom iznosiš smeće, usisavaš i čistiš prašinu. Kupaonicu ćeš čistiti jednom tjednu, a hranu ćeš kuhati sam. Spremaj za sobom jer ću ti inače naplaćivati usluge čišćenja 30 dolara dnevno.

Ako ipak odlučiš da radije želiš ponovno biti moje dijete, a ne moj cimer, možemo pregovarati o uvjetima.

S ljubavlju, mama'

Što kažete na njeno pismo? Hoće li njen sin naučiti lekciju?

Foto/Izvor: DailyMail.com
I.N.

Pročitajte još:

Novi zakon kaže da tinejdžeri moraju obavljati kućanske poslove

Mama uhvatila svoju kćer 'u akciji' pa joj poslala genijalnu poruku

12 maminih savjeta sinu tinejdžeru

mama tinejdžer sin Pismo

Još vijesti