Slika nije pronađena
Jedna mama se toliko iznervirala zbog toga što njezin sin nije mogao razumjeti kako riješiti jedan matematički problem dok je rješavao domaću zadaću da je doživjela srčani udar.

Većina roditelja vjerojatno zna da pokušaj objašnjavanja matematike djetetu može biti frustrirajuć, ali prema nedavnom izvještaju iz Kine, to može biti doslovno opasno po život. Jedna je majka iz Kine, čije je navedeno samo prezime Wang, hitno odvezena u bolnicu 1. studenog nakon što je doživjela infarkt tijekom rješavanja domaće zadaće sa svojim 9-godišnjim sinom.


Ona je navodno sinu objašnjavala matematički problem i toliko ju je frustriralo što ga ne može shvatiti da ju je srce na tren izdalo. 'Objasnila sam mu puno puta, ali i dalje nije shvaćao. Bila sam toliko ljuta da sam mogla eksplodirati', rekla je Wang kineskim novinarima. 'Odjednom mi je srce podrhtavalo i nisam mogla pravilno disati', dodala je. Srećom, Wang je brzo shvatila da se događa nešto ozbiljno i pozvala je muža koji ju je odmah odveo u bolnicu. Doktori su mladoj mami dijagnosticirali srčani udar i rekli da je imala sreće što su ju doveli u bolnicu toliko brzo.


Wang koja sinu sa zadaćom pomaže svaki dan priznala je da se često iznervira zbog njegovih poteškoća da razumije neke stvari koje mu je iznova i iznova objašnjavala, ali nikad nije zamišljala da će njezin bijes imati tako teške posljedice po njezino zdravlje. Naime, ona se još uvijek oporavlja u bolnici.


'To se događa mladim roditeljima. Ako nije zbog neuravnotežene prehrane, onda je uzrokovano emocijama. Većina pacijenata koji imaju ovaj problem mlade su majke', rekao je dr. Xiaoxue za Oddity Central.


Foto: KieferPix – Shutterstock/ Giphy/ Canva

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Miley je na odmoru vlastita majka nazvala razmaženom i odvratnom! Razlog? Skroz opravdan

Učenik bio nepristojan prema profi - mama se odlučila na kreativnu i sramotnu kaznu

Mama želi da 14-godišnja kćer uskoro krene na plastične operacije jer 'ružni ljudi ne mogu nigdje doći u životu'

frustracija mama sin opasnost matematika vijest srčani udar život

Još vijesti