Slika nije pronađena

Trinaestogodišnji dječak iz Nevada primijetio je da mu se majka bori s tim da prikupi dovoljno novca za kupnju automobila, pa je prodao svoj Xbox i ponudio susjedima da im obavlja različite poslove u dvorištu kako bi uštedio iznos potreban za kupnju auta.

William Rabillo, najmlađi od troje djece Krystal Preston, spasio je svoju mamu koja je imala poteškoća u uzdržavanju svoje obitelji bez vlastitog automobila. 'Kad sam bila u najgorem stanju, moj sin me spasio', rekla je Krystal za lokalnu informativnu emisiju KOLO-TV. William se navodno javio jednoj ženi koja je prodavala Chevrolet Metro iz 1999. godine na Facebooku. 'Bilo je stvarno jeftino, pa sam je pitao mogu li zamijeniti svoj Xbox za auto ili ga zaraditi', objasnio je novinaru. 'Isprva je rekla ne i onda je razmislila o tome. Zatim, je rekla da', dodao je William.Na dan kada je Krystal dobila svoj novi automobil, mislila je da je William na poslu kad se vratio kući i objavio svoje iznenađenje. Žena koja je Williamu prodala auto čekala je ispred kuće kako bi odvezla obitelj da vidi auto koje je William kupio u ime svoje majke i tada su Krystal obuzele emocije. 'Nema šanse. Koji 13-godišnjak kupuje mami automobil? Ne znam nikoga, nikad nisam čula za to. Ne mogu to izraziti. Nema riječi koje mogu izraziti moju zahvalnost i ponos', rekla je.

Kada je riječ o prikupljanju novca za vozilo, William je objasnio da je vidio ljude na YouTubeu koji su napravili slične geste. Trinaestogodišnjak se onda zaposlio i radio neke poslove u susjedstvu. Krystal je na Facebooku podijelila dobre vijesti sa svojim prijateljima i objasnila kako je ponosna na svog najstarijeg sina, nazivajući ga 'strojem za stvaranje novca'. Taj je post postao viralan. William je kasnije objasnio da to nije bila njegova namjera. 'Nisam doista želio da se to dogodi. Samo sam htio mami kupiti auto, to je sve', rekao je.

Foto: Pixabay/ Complex.com

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Neobičan hobi 18-godišnjakinje iz Rijeke će vas ili oduševiti ili prestraviti! Njeni su kućni ljubimci drugačiji

Mladi youtuber pokazao koliko je lako putem društvenih mreža zavarati – glumio je tjedan dana da je bogat

Gesta koja će te raznježiti - štedio je tri godine kako bi poklonom iznenadio najboljeg prijatelja!

posao 13godišnjak mama kupio auto sin velikodušno auto xbox zaradio Dirljivo zanimljivo

Još vijesti