zorannah

Obično su glavne zvijezde ovakvih gafova Kardashianke, ali sada je na meti kritika poznata srpska influencerica Zorannah. Jedna od posljednjih fokti koju je objavila zapela je svima za oko jer tu nešto nije kako treba.

Prvo su ju u komentarima prozvali fanovi, a onda su i brojni regionalni mediji počeli pisati o tome. Zorannah je jedna od glavnih regionalnih tema, točnije, njezina noga. Prije jedan dan je objavila fotku iz automobila na kojoj izgleda apsolutno predivno, ali ono što svima odvlači pozornost je njena noga koja na fotki ne izgleda normalno. Puno komentara ispod objave je u stilu 'sve je super, ali što je s nogom'.

Jasno je da joj noga koju je prebacila ne izgleda normalno jer joj list izgleda preširoko s obzirom na ostatak noge, a vidi se da je i ruka previše rastegnuta. I dok su svi uvjereni da je pretjera s Photoshopom, jedna se cura javila s drugom teorijom i da je krivac način na koji se fotkala, jer je u malom prostoru, a način na koji su postavljene opcije na kameri je ovo napravio. Međutim, fanovi kažu da je ona hit s obradom fotki, što samo govori da joj ovo nije prvi put da nešto na fotki jednostavno 'ne štima'.

Pogledajte još:

Fotka koju je objavila vs. prije uređivanja: Hrvatska TikTokerica pokazala koliko je Instagram fejk

Kim Kardashian ponovno u središtu skandala zbog Photoshopa: Je li ovaj put malo pretjerala?

Bellu Hadid uhvati sram kada se sjeti jednog outfita s crvenog tepiha – evo koji je to bio najveći fejl

instagram zorannah influncerica photoshop fejl

Još vijesti