Slika nije pronađena

Zlostavljanje među vršnjacima nažalost nije neuobičajena pojava, ali način na koji je ovaj tata odlučio kazniti svog sina nasilnika prilično je nekonvencionalan.

Kada je saznao da njegov sin Kayden gnjavi drugog dječaka iz razreda, tata Timothy natjerao ga je da se fotka s natpisom koji je sadržavao ispriku i detalje kazne.

'Moje ime je Kayden Robenshorts. Kriv sam jer sam bio nasilan u školi' rečenice su kojima započinje poruka, a među ostalim stoji da je Kayden obvezan raditi sklekove i trčati u pola 5 ujutro te se mora javno ispričati dječaku kojeg je gnjavio.


'Ovo se dogodi kada otac sazna da je njegov sin 'bully'. Moje zlatno pravilo je da tuču ne treba započinjati, ali treba uzvratiti ako te netko gnjavi. Slobodno se uključite i objasnite Kaydenu zašto maltretiranje vršnjaka nije prihvatljivo ili podijelite s njim priče koje će mu pomoći da shvati kakve posljedice mogu imati žrtve bullyinga' napisao je njegov otac na društvenim mrežama.

Što mislite o metodi ovog tate? Je li odabrao pravi način za kazniti sina, ali istodobno mu ukazati zašto je njegovo ponašanje problematično?


Foto/Izvor: Metro.co.uk
I.N.

Pročitajte još:

Vrijeme je za osvetu: godinama ju gnjavio u školi, a onda mu je napokon vratila!

VIDEO: Brutalno iživljavanje tinejdžerica na vršnjakinji samo zbog ljubomore

Bullying u školama: što kada žrtve postanu profesori?

bullying tata sin Kazna

Još vijesti