maltretiranje

Nema opravdanja za maltretiranje i bullying i ovi to roditelji dobro znaju. Njihova je kazna postala viralna i svi se slažu da je itekako kreativna, a nadaju se, i učinkovita.

Najčešća kazna koju svi dobiju od roditelja kada nešto zeznu je 'nema van xy dana'. Iako i to teško pada, nije nešto što će stvarno naučiti ikoga lekciju. S druge strane, tu su ovi roditelji čije je osmišljavanje kazne na skroz drugom nivou. Ovo je lekcija koju će njihov sin dobro zapamtiti. Kada su saznali da je kriv za bullying u školi, točnije, da je maltretirao nekoga u razredu, shvatili su to itekako ozbiljno i odlučili ga naučiti lekciju. Jedan je prolazanik sve snimio i postali su hit na internetu. Ako misliš da je tvoja kazna ikad bila grozna, čekaj da vidiš ovu.

Napravili su veliki znak s natpisom 'Ja sam nasilnik. Potrubi ako ne voliš nasilnike' i postavili sina da s tim natpisom stoji pokraj ceste, pretpostavljamo kraj njihove kuće. Kako bi bili sigurni da će izvršiti kaznu, izvukli su si oboje stolce i sjeli malo dalje, da ga imaju na oku. S obzirom da ovo nije baš pristup kažnjavanju kakav roditelji inače koriste, neki su ih osudili jer misle da javno sramoćenje nije pravo rješenje za naučiti nekoga lekciju, dok drugi tvrde da je kazna genijalna i da će ga ovo sigurno naučiti da takve stvari više ne smije raditi.

Pogledajte još:

Ovi roditelji osvajaju nagradu za najkreativniju i najsramotniju kaznu! Lekcija koja je postala viralna

Učitelj kaznio djevojčicu jer se igrala s kosom – ali ovakve se kazne inače ne susreću

Učenik bio nepristojan prema profi - mama se odlučila na kreativnu i sramotnu kaznu

Kazna kreativna kazna roditelji bullying

Još vijesti