Slika nije pronađena

Bryan Thornhill, tata dječaka Haydena (10) je bio jako razočaran ponašanjem svojeg sina koji je bio nasilan (bully) prema drugoj djeci u školskom autobusu zbog čega je dobio zabranu tri dana vožnje školskim autobusom. Nakon toga, od tate je dobio 'bonus' kaznu u trajanju od tjedan dana – svaki dan je morao trčati u školu.

Kuća obitelji Thornhill je udaljena od škole otprilike kilometar i pol, a trčao je čak i na dan kad je padala kiša. Njegov tata za to vrijeme je opravdavao svoju odluku vozeći auto iza sina i snimajući mobitelom, a svoju lekciju je nazvao 'bolje ti je da slušaš tatu 2018'.


Čak se i našalio sa situacijom u videu 'Dobra vijest je što mu trčanje dosta dobro ide. Jučer ujutro je bio prilično grub prema Michelle pa danas, unatoč kiši, ipak trči. Samo sam vam htio pokazati što se događa i nasmijati vas. Ironično, otkad u školu trči Haydenovo se ponašanje dosta poboljšalo, a to su potvrdile i njegove učiteljice'.

I iako ova metoda kažnjavanja možda zvuči brutalno, na Bryanovu stranu je stala većina javnosti. Postao je ultra popularan, stekao svjetsku slavu i milijune pregleda... Veći dio roditelja podržava njegovu disciplinsku mjeru čiji je cilj bio da njegov sin nauči cijeniti vrijednost prijevoza koji inače ima do škole. 

Foto: Shutterstock/YouTube/Screenshot

M.Z.


Provjeri još...

Sjećate se učenica koje su se nedavno tukle u Splitu pred školom? Evo kakve su kazne dobile!

SAY WHAT Za markiranje ili kašnjenje na sat starci će plaćati kaznu!

OMG Profa kaznila učenika na ttlno čudan način pa dobila otkaz

Kazna dijete tata Odgoj video

Još vijesti