Slika nije pronađena

Od samog početka J. K. Rowling imala je većinu Harry Potter serijala osmišljenu i isplaniranu, a iako je uvijek posebno pazila na sve detalje koji okružuju čarobnjački svijet, s jednom se sitnicom zeznula i samo se nadala da nitko ne postavi pitanje koje će prerano razotkriti jedan detalj.

Ljubitelji Harryja Pottera dobro znaju da je cijeli serijal povezan s hrpom različitih detalja, a baš zbog toga što ima hrpa sitnica, neke stvari nekada promaknu ako ti koncentracija nije na nivou. Često su fanovi znali odgovore na pitanja tražiti upravo od autorice putem društvenih mreža ili uživo na različitim događajima. J. K. Rowling je uvijek odgovarala na sva pitanja, a sada je otkrila da postoji jedno pitanje kojeg se cijelo vrijeme bojala da će netko postaviti.


Pitanje koje toliko jako nije htjela čuti je: Od čega je napravljen Dumbledoreov čarobni štapić? Kao što je poznato, postoje štapići napravljeni od različitog materijala, a zašto se baš ovog pitanja toliko bojala? Već je na početku odlučila da je njegov štapić zapravo jedan od tri stvari koje čine legendarne 'darove smrti'. Prije nego što je izašao Harry Potter i Darovi Smrti ova bi informacija unaprijed otkrila fanovima povezanost koju nisu smjeli znati. Darovi smrti i priča o braći Peverell tek su u sedmom nastavku serijala i do tada je ova informacija morala ostati tajna. Odgovor na ovo pitanje tako bi bio jedan veliki spoiler za sve fanove. No, Rowling je nakon izlaska sedmog nastavka mogla odahnuti, ovo pitanje NIKOME nije ni palo na pamet.

Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Stiže nova opsesija! Igrica Pokemon Go je zaboravljena – danas izlazi Harry Potter verzija

Suradnja Harryja Pottera i Vansa je napokon tu! Znamo koje su cijene i gdje kupiti tenisice

[OMG] J.K Rowling objavljuje četiri nove priče o Harryju Potteru – i to već sljedeći mjesec!

fanovi čarobni štapić pitanje strah dumbledore harry potter serijal J. K. Rowling

Još vijesti