Slika nije pronađena

Draco Malfoy je jedan od onih negativaca kojeg puno ljudi mrzi, ali isto tako, s druge strane, ima i hrpu fanova. Možda nema najbolji karakter, ali cure su pale na njegov izgled.

Teško ga je u potpunosti mrziti kada izgleda tako dobro. Draco Malfoy je zagorčavao život Harryja Pottera od samog početka do samog kraja, nikako i nikada se nisu uspjeli složiti. Jedan je od onih likova koji nisu glavni, ali nam se čini da su vrlo blizu da budu glavni, jer tko ne zna za Malfoya?

Činilo nam se da se stalno pojavljuje u scenama, a kad ono – nevjerojatna činjenica! Ipak nije bilo tako. Nekoliko je fanova Harryja Pottera komentiralo činjenicu koja je objavljena na Imdb-u, a koja govori da se Tom Felton, ili Draco Malfoy, u Harry Potter serijalu pojavljuje sve skupa svega 31 minutu! Samo 31 minutu! Koliko je to zapravo malo najbolje se vidi kada se usporedi sa sveukupnim trajanjem filmova iz ovog serijala, što je 19 sati i 40 minuta. Po tome, ispada da je Malfoy dobio svega 2.5% vremena.

Nikome nije jasno kako je ovo moguće, jer čini se da se pojavljuje puno više. Međutim, postoji logično objašnjenje. 'Screen time', koji se u ovom slučaju mjerio, odnosi se na vrijeme kada je doslovno neki glumac na ekranu. To znači da čak i kada je Draco bio u nekoj prostoriji i sceni, ali nije bio vidljiv na ekranu, to se ne broji. Isto je i sa slučajevima kada priča s nekime, a kamera se makne s njega na drugog lika, također se prestane brojati njegovo vrijeme. To donekle objašnjava kako je moguće da je dobio samo 31 minutu. Ali i dalje...

Usporedbe radi, neki drugi likovi koji se također ne smatraju glavnima, dapače, čak i manje glavnima od Malfoya dobili su više vremena. Voldemort se tako primjerice sve skupa pojavljuje 37 minuta i 15 sekundi, a Hagrid čak 45 minuta i 45 sekundi. Nije da ne volimo Hagrida, ali radije bismo gledali mladog Malfoya.

Sigurno se pitaš i koliko je onda vremena u serijalu prikazivan glavni lik, Harry Potter? Zna se i to. On je dobio nešto sitno ispod 9 sati.

Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Koliko dobro poznaješ Harryja Pottera? Znaš li baš SVE?

Daniel Radcliffe vraća se ulozi Harryja Pottera, a otkrivamo i koji će mu se celebovi pridružiti u Hogwartsu

Daniel Radcliffe (Harry Potter) je otkrio koji mu je najdraži Harry Potter film i zašto – fanovi se baš i ne slažu s njim

negativac minute na ekranu harry potter screen time serijal Draco Malfoy film

Još vijesti