Slika nije pronađena

Naravno da je bitno odgovara li ti na poruke, poštuje te i jesi li sretna kad si kraj njega, ali ponekad i neke druge stvari mogu pokazati je li tvoj simpa materijal za vezu, je li dečko za jednu noć ili je bolje da ga odmah izbjegneš.

Ovo nije znanstveno istraživanje, ali puno puta pokazalo se istinitim. Dakle, ako si slučajno bacila pogled na mušku svlačionicu ili ste bili na maturalcu pa si vidjela – evo što gaćice otkrivaju o dečku koji ti se sviđa.

Obične gaće – ovo je mamin sinčić kojem mama kupuje ne samo gače već i ostalu robu. Ne zato što on ne zna sam nego je to prava mala lijenčina kojem se jednostavno ne da jer zna da će mama sve napraviti umjesto njega. Ovaj tip dečka je uglavnom dobrica, ali zeznuta dobrica. On može biti super materijal za vezu, ali može te i povrijediti jer on već ima jednu osobu životu koja se brine za njega pa mu je samo stalo do zezancije s dečkima i izlazaka. Ovakvi tipovi kasnije sazru i budu spremni za vezu. Ako misliš da je on pravi – moraš imati puno strpljenja i čekati ga da odraste.


Uske bokserice – ovo je tip koji voli biti sređen i voli sebe. U slučaju da dođe do skidanja hlača voli izgledati uredno i pokazati se. Često su frajer koji nose uske bokserice švaleri i obožavaju flertati. Ne kažemo da ženskaroši nisu materijal za vezu, ali riskiraš to da budeš povrijeđena. To je tip koji voli uživati u životu i koji želi isprobati sve što mu život nudi. Oni budu spremni za ozbiljnu vezu tek kasnije.


Široke bokserice – ovakve gače uglavnom nose dečki koji su opušteni i vole uživati u životu. Njemu je bitno da je sve casual pa tako i gače. Ne voli da ga išta guši, a takav je i u vezama. Ovo je super dečko za vezu, ali ne voli drame i svađanja pa to treba imati na umu. Postoji šansa da će pobjeći ako se osjeti ugroženim, ali daj mu šansu.


Tange – ovo je ili jako hrabar i samouvjeren dečko ili je tip dečka koji nije spreman na vezu ( s curom). Nema ništa loše u tome, samo ako si cura i voliš dečke ovo nije baš kombinacija za tebe.


Foto: H&M

I.I.

Pročitajte još:

Što hrana koju jedeš nakon izlaska govori o tebi?

Lijevo ili desno – reci koje ti lice djeluje sretnije i saznaj imaš li muški ili ženski mozak

Svako žensko društvo ima jednu ovakvu - koji tip cure u društvu si ti?

gaće bokserice

Još vijesti