Slika nije pronađena

17-godišnja Clare Ettinger izbačena je sa vlastite maturalne večere jer je svojom kratkom haljinom u nekim dečkima i muškarcima budila “nečiste misli”.

Ova tinejdžerka iz Richmonda rekla je da je haljina bila u skladu s kodeksom oblačenja, a drugima se možda činila prekratkom jer je Clare izrazito dugonoga. Zbog toga ju je ova optužba silno zabavila – na maturalnoj je bilo mnogo djevojaka koje su imale kraće haljine, ali su bile i niže od nje pa ih valjda zbog toga nitko nije gnjavio.

Clare je u jednom trenutku primijetila da grupica očeva koji su bili prisutni na zabavi bulji u nju i nešto komentira na balkonu, a nedugo poslije toga prišla joj je žena koja je bila zadužena za provjeravanje duljine haljine i rekla da neki od očeva misle da provokativno pleše i da bi time mogla pobuditi neke “nečiste misli” u glavama svojih vršnjaka. (Očito i u glavama njih - očeva!)

Kad se Clare pokušala obraniti, žena ju je jednostavno izbacila sa zabave!

S njom su otišli i njeni prijatelji, a dobila je i povrat novca kojeg je uplatila za troškove večere.

U tekstu kojeg je napisala na blogu svoje sestre zatražila je da joj se vrati kotizacija za zabavu ali i da se organizatori maturalne “ispričaju jer su me izbacili s vlastite maturalne večere samo zato što su neki od muškaraca smatrali da je moje tijelo nešto što imaju pravo kontrolirati.

Također je dodala: “Ja nisam odgovorna što je neki perverzni 45-godišnji otac buljio u mene jer sam obukla svjetlucavu haljinu i jer imam veću stražnjicu od prosječne tinejdžerke. Ako mislite da sam zbog toga kriva – možda ste i vi dio problema.

Što vi mislite o svemu? Nama se čini da smo vidjeli i kraćih haljina od njene!

L.B./izvor: hannahettinger.com

maturalna zabava provokativna haljina

Još vijesti