Slika nije pronađena

Iako je maturalna zabava jedna od najvažnijih događaja u životu, nemaju svi novaca da bi si mogli priuštiti skupu haljinu, odijelo, cipele, nakit, šminku... Problem nedostatka novca osjećaju brojni Hrvati, a prepoznala ga je Sara Jahić Zelić koja je odlučila nesebično pomoći jednoj maturantici.

Ona je na svojem Facebook profilu objavila status koji bi mogao zanimati neke od vas – potpuno besplatno posuđuje svoju maturalnu haljinu, veličine S, onoj koja si ne može priuštiti kupnju. Za sve zainteresirane – haljina je od kukova do poda dugačka 112 centimetara.


Saru smo zamolili za komentar ovog nesebičnog poteza, koji pohvaljujemo. Evo što nam je odgovorila: 'Seka je maturantica ove godine i tražila je haljinu, jedva je uspjela naći, a ja sam primijetila da se svake godine izdvaja sve više novaca za tu jednu noć. Vjerujem da je nekome s nižim primanjima cifra od minimalnih 1000 kuna za haljinu nedostižna. Moja je tada koštala 2000 kn i to sam dobila jer nisam išla na maturalac. Htjela bih nekome priuštiti da se zabavi i ne misli o financijama barem na taj dan. Voljela bih da se što više bivših maturantica uključi u ovo, sigurno ima puno haljina koje, kao moja, vise u ormaru'.

Što reći, osim...

via GIPHY


Foto: Facebook/Giphy/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

COOL Saznaj kakve su se haljine nosile za maturalnu one godine kada si se ti rodila

Maturalna večer – evo zašto je to posebna noć i više od lijepe haljine!

KVIZ: Koji celebrity je tvoja idealna pratnja za maturalnu?

Zagreb besplatno maturalna haljina maturalna zabava

Još vijesti