Slika nije pronađena

Svi u klanu Kardashian – Jenner su poznati po raznoraznim skandalima, čudnovatim outfitima i odnosima, ali su upravo zbog toga uvijek u centru pažnje! Tu pažnju je očito željela i Kendall kada je ovog vikenda bila gošća na vjenčanju jedne svoje prijateljice i svojim modnim odabirom podigla prašinu na društvenim mrežama.

Kendall Jenner je svojim odabirom haljine ovog vikenda, kao gošća na vjenčanju, podijelila brojne obožavatelje. Naime, obukla je provokativnu, crnu haljinu s brojnim izrezima s prednje strane gdje praktički možemo vidjeti skoro cijeli njezin trbuh i grudi jer ih haljina ne prekriva dovoljno.


Ona je svoj outfit podijelila preko storyja na svojem Instagram profilu u kratkom video isječku u kojem se također pojavljuje i Hailey Bieber. Međutim, nisu svi oduševljeni njezinim modnim odabirom, a na Twitteru ju čak prozivaju da je ona jedna od onih 'pick me' djevojaka: 'Izgleda kao da želi užasno puno pažnje, zapravo svuuu pažnju. Jadna mladenka', 'Ona je doslovno Kendall Jenner, što god napravi, dobije pažnju' – bili su samo neki od komentara.


Mnogi njezinu haljinu osuđuju jer smatraju kako ona nije primjerena za vjenčanje od prijateljice jer time samo želi privući pažnju na sebe dok bi mladenka trebala biti ta koja je u prvom planu. No, ipak ima i onih koji misle kako u njezinom modnom odabiru nema ništa sporno i kako sigurno nije imala nikakvih loših namjera osim izgledati lijepo.

Pogledajte još:

Kim Kardashian nosi čudnovate čizme – hoće li to postati novi modni trend za zimu?

Sviđa ti se stil koji fura Kendall Jenner? Ovaj dućan ima suradnju s njom – i sve krpice su baš njen stil

Kendall Jenner potvrdila fotkom da je u vezi – naravno da joj je dečko jedna poznata osoba


outfit hejt komentari Kendall Jenner provokativna haljina

Još vijesti