Slika nije pronađena

Uskoro kreće doba maturalnih večeri, a za srednjoškolce to je jedan od najvažnijih dana, uzbuđenje je na vrhuncu. Jednoj hrvatskoj maturantici na putu do zabave dogodila se situacija koja se može dogoditi i vama.

Razdoblje maturalnih zabava je pred vratima, polako se traže haljine i odijela, uzbuđenje raste. Kada dođe ta večer malo tko razmišlja o bilo čemu drugome osim o dobroj zabavi koja ih čeka. Tako je sigurno bilo i s ovom maturanticom iz Dubrovnika. Tamo se ovog vikenda održala maturalna zabava Umjetničke škole, piše Dubrovački dnevnik. Jedna je djevojka na zabavu odlučila otići taksijem, a vozaču je greškom platila račun od 100 kn s novčanicom od 500 kn misleći da daje 200 kn. Taksist također odmah nije shvatio pogrešku, ali ono što je sljedeće učinio je predivna gesta.

via GIPHY


Nakon što je shvatio da nije djevojci vratio dovoljan iznos, tražio ju je po dvorani hotela gdje je bila zabava kako bi joj vratio razliku.

Roditelji djevojke nisu mogli, a da se i javno ne zahvale ovom poštenom taksistu, piše Dubrovački dnevnik.

Osim što se radi o lijepoj priči sa sretnim krajem, ovo je istovremeno i upozorenje za sve maturante koji će ove godine tek ići na svoje zabave. Ako se planirate voziti do hotela/dvorane gdje se održava ples taksijem, budite oprezni s plaćanjem!

Foto: Freepik – mrsiraphol / Giphy

M.T./Izvor

Pogledajte još:

Maturalna večera: Period kad se cijeli razred svađa ili najvažniji događaj u životu?

Ovako ne smije izgledati maturalna haljina – kaos u školi na Floridi

Maturantica objasnila: 4 razloga zašto mrzim maturu

taksi priča Maturantica maturalna zabava

Još vijesti