Slika nije pronađena

Dok neki jedva čekaju da upišu faks i da cijela ta priča krene, drugima je loše od i same pomisli na to. Dorotea je bila u ovoj drugoj grupi ljudi, a evo kako je izgledala i završila njena fakultetska priča.

Kada se upisuje srednja škola, malo tko zna što stvarno želi od života i čime se želi baviti kada odraste. Zato veliku ulogu kod biranja što upisati imaju roditelji i njihovi prijedlozi i želje. Nekada to ispadne kao dobra stvar, nekada baš i ne. Sami najbolje znamo što želimo i ono gdje se vidiš bi trebao biti glavni razlog kada biraš koju srednju i koji faks upisuješ. Voditi se onime što žele tvoji roditelji ili što će upisati tvoji prijatelji nije nikad dobra ideja.  Zašto? Pogledaj u novom videu na Hej! kanalu koji je snimila Dorotea, u kojem je ispričala sve o svojoj odluci o napuštanju i odustajanju od faksa.

Je li odustajanje od faksa dobra ili loša odluka, ovisi samo o tebi i onome što ti želiš od života. Prije nego što doneseš neku ovako veliku odluku, dobro razmisli i sagledaj situaciju iz različitih kutova, a uzmi i obzir kakvim se poslom želiš baviti u životu. I naravno, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti dođe obavijest svaki puta kada objave novi video – to je sigurno dobra odluka, oko toga ne moraš previše razmišljati.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

VIDEO: Krenuli su tražiti blago detektorom metala – a što su stvarno našli? Blago ili nešto drugo?

[VIDEO] Fejkao je na Instagramu putovanje u Grčku – jesu li prijatelji pali na foru ili skužili?

Očekivanja vs. realnost: Studiranje i život na faksu! 10 situacija u kojima ćeš se i ti naći, a koje krivo zamišljaš

Fakultet Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube dorotea neuwirth

Još vijesti