Slika nije pronađena
U jednom trenutku prije nekoliko godina, Instagram je prestao biti mjesto na kojem objavljujemo fotke svoje mačke i postao mjesto na kojem se nalazi samo 'najbolje od najboljeg' i nositelj je trendova. Upravo zato je na dnevnoj bazi postalo teško upravljati profilom na Instagramu i pojavili su se instagrameri i influenseri.

Statistike pokazuju da se sve bolje prolaze tematski profili na kojima se, naravno, koriste profesionalne fotke visoke rezolucije. Donosimo nekoliko savršenih primjera profila privatnih osoba u koje se možemo ugledati i mi i ti.

Rachel Mae Smith – ona je blogerica i strastvena ljubiteljica boja i putovanja. Njezine objave kao da se 'nastavljaju' jedna na drugu i, iako profil djeluje 'kičasto', ustvari je prekrasan i vedar. Ima preko 42.000 followera s tendencijom rasta.

Megan Roy – ilustratorica i kreatorica prekrasnih stvari. Ako tražiš prekrasne crteže, naišla si na pravu adresu, iako ima 'samo' 18.600 pratitelja.

Caroline South – krativna curka i fotografkinja čija inspiracija definitivno nadilazi prosjek. Od malih stvari u stanju je napraviti umjetnost, koristeći blage boje. Ima preko 117.000 pratitelja. 

Matt Crump – kako sam kaže, 50% jednorog i 100% muškarac koji voli Barbie boju. Možda najveći obožavatelj jednoroga kojeg smo 'upratili' i vlasnik modne linije Candy Minimal, s više od 219.000 followera.


Naravno, zanima nas jesi li i ti otkrila neke uzorne Instagramere koji su te skroz 'zarazili'?
Slobodno podijeli najbolje, po svojem izboru s nama na Facebook profilu portala Teen385.

Foto: Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

OOTD, POIDH, JSYK ili WIWT – znaš li što znače svi hashtagovi na Instagramu?

Čudne stvari koje svi radimo na Instagramu – ali ne želimo priznati

Savršene fotke za Instagram – ovo moraš isprobati s ekipom

najbolji profili instagram društvene mreže Influenseri pratitelji followeri instagrameri

Još vijesti