Slika nije pronađena

Facebook je pun različitih plaćenih oglasa koji izletavaju dok skrolaš. Nama je izletio oglas za 'Liviu', spravicu koja izgleda lijepo i slatko, a navodno je i učinkovita.

Iako nas uvijek živciraju oglasi koji izletavaju na sve strane na svim društvenim mrežama, nekada se može dogoditi i da ti izleti nešto korisno, ili nešto što se barem čini da bi moglo biti korisno. Kada nam je izletio oglas za 'Liviu' malo je falilo da nastavimo i mi skrolati dalje, ali znatiželja je bila jača. Radi se o malom i slatkom uređaju od kojeg bi djevojke mogle imati velike koriste. On navodno pomaže kod bolnih menstruacija. Umjesto da piješ tablete, ležiš zamotana u krevetu i umireš od bolova, zakačiš na sebe 'Liviu' i bol brzo nestane. Radi se o novoj tehnologiji koju hvale žene diljem svijeta.



Sam uređaj izgleda jako lijepo. Radi se o malom kvadratiću koji je žičicom povezan s leptirićem koji se stavi na trbuh gdje te boli. Bori se protiv menstrualne boli brzo, sigurniji je za korištenje od tableta i nema nikakvih nuspojava. Koriste se elektronskim mikro pulsom kako bi potaknuo tijelo da se prirodno obrani od boli. Koliko god da koristiš ovaj uređaj ne može se steći tolerancija na njega pa da prestane djelovati. Lako možeš 'Liviu' nositi sa sobom, jednostavna je za korištenje i možeš ju nositi diskretno ispod odjeće.



Ima baterije i može se puniti. Bi li 'Livia' pomogla i tebi možeš čekirati tako da riješiš kratku anketu na njihovoj službenoj stranici.



Dobra je vijest da dostavljaju ovaj proizvod širom svijeta pa to znači da ju možeš naručiti i u Hrvatsku. Cijena joj je inače 180 eura (oko 1300 kn), a možeš birati i koju boju uređaja želiš. Ako imaš vrlo bolne menstruacije i sve si već isprobala, ali ti nije pomoglo, možda je ovo tvoje rješenje.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Leszek Glasner

M.T.

Pogledajte još:

U šoku smo! Ovoliko vremena žene u prosjeku gube 'zahvaljujući' menstrualnoj boli

Jedan mjesec traje kraće, drugi duže - koliko ti dugo menga stvarno treba trajati?

Usprkos svim mjerama opreza svaka cura je to doživjela! Pet trikova za uklanjanje mrlja od menge iz odjeće

bolovi uređaj menstruacija livia tehnologija menga

Još vijesti