Slika nije pronađena

Većina djevojaka svakodnevno stavlja make-up; netko zbog prištića, netko zbog podočnjaka, netko jer jednostavno voli šminku.

Toliko često koristimo pudere, rumenila, maskare i ostale preparate da nam je čudno proviriti iz kuće bez prethodnog 'uljepšavanja' – štoviše, možemo čak osjetiti neugodu kada se trebamo pred drugima pojaviti bez trunke šminke.

Naravno da smo jednako lijepe i bez tih 'fasada', no treba se znati našaliti na vlastiti račun i priznati da su misli koje nas 'proganjaju' kada nismo našminkani vrlo komične. Prepoznajte li se u kojoj?

Evo kako izgleda kada se napokon odlučiš svijetu pokazati svoje 'pravo lice':

#Ok, ja to mogu! Ja to hoću! Pa ne može biti tako strašno.


#Vjerojatno je drugim ljudima zapravo potpuno nevažno kako ja izgledam. Ako im je to bitno, to onda govori više o njima nego meni, zar ne?#OMG, ovaj bulji u mene kao da sam neko čudovište!
#Ne razumijem zašto, pa ne izgledam tako loše?!
#Osjećam da moja koža diše. Ovo je tako super!#A što ako svi vide moj prištić? Joj ne, sigurno ga svi gledaju!#Zapravo, zar je uopće bitno i ako bulje? Ma, boli me briga!#Zašto se zapravo uopće šminkam? Bacanje novaca i uzaludno trošenje dragocjenog vremena#Ovo je genijalan osjećaj, morat ću češće furati 'prirodni look'#Šminka je super, ali ovo je bolje – nema više mackanja!Foto/Izvor: Gurl.com
I.N.

Pročitajte još:

Kako izgledati super bez šminke? Evo nekoliko savjeta

Nakon 17 godina svakodnevnog šminkanja, ova je djevojka odlučila tjedan dana živjeti bez šminke!

Novi trend fashion industrije slavi 'prirodno': no make-up trend!

šminka make up

Još vijesti