Slika nije pronađena

Sigurno si se i ti nekad uhvatila kako razmišljaš kojeg emojija staviti na kraj poruke, jer ne želiš da budeš pogrešno shvaćena. Jedno je istraživanje otkrilo koje emojije ipak bolje da ne šalješ dečku, ako ga želiš osvojiti.

Koliko često pošalješ poruku, a da nema nijednog emojija? Rijetko. Koliko god imali godina, emojije svi vole slati. Zabavni su, a nekada ti mogu i pomoći da kažeš stvari koje riječima ne možeš preko poruke dovoljno dobro dočarati. Ako si se tek počela dopisivati s nekim dečkom, sviđa ti se i želiš ga osvojiti, jedno je istraživanje odlučilo pomoći. Dejting stranica Plenty Of Fish provela je istraživanje kako bi saznali koje emojije mrze kada cure stavljaju u poruke, a na koje padaju. U istraživanju je sudjelovalo 2000 ljudi, od kojih je pola bilo dečkiju. Najviše je bilo mlađih korisnika njihove stranice, a evo što su sve saznali.4Čak 32% njih je reklo da su im emojiji najdraži oblik dopisivanja te da ih i sami zato vrlo često koriste. Kako s godinama ima sve više i više različitih emojija, gotovo se sve može izreći uz pomoć ovih sličica. Problem nastaje jedino kada ti i osoba s kojom se dopisuješ nemate isto mišljenje o tome što znači koji emoji. Dečki su otkrili da tri emojija posebno mrze kada im cure pošalji i da ih oni odbijaju. To su:

1.patlidžan – 75% njih je reklo da ga ne vole

2.breskva – 49% njih je reklo da ga ne vole

3.vatra – 32% njih je reklo da ga ne vole.A koje emojije vole kada im cure pošalju?

1.smajlić koji namiguje – 55% njih je reklo da im je najdraži

2.smajlić koji šalje poljubac – 43% je reklo da im je najdraži

3.smajlić sa srčekima u očima – 41% je reklo da im je najdražiUsput su provjerili i na koje poruke će sasvim sigurno odgovoriti. Bilo da se javljaš nekome na nekoj stranici/aplikaciji za dejtanje ili si se napokon odlučila javiti na Instagramu dečku iz škole koji ti se već neko vrijeme sviđa, poruka na koju imaš najviše šanse da će ti odgovoriti je ona koja se odnosi na neki interes koji oboje dijelite ili iskustvo koje vam je zajedničko.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Mego studio

M.T.

Pogledajte još:

Napokon: Na mobitele samo što nije došlo čak 117 novih emojija! Koji jedva čekaš koristiti?

Što ako razgovor zapne i ne znaš što dalje reći? Koristiti emojije? 10 savjeta za lakše dopkanje sa simpom

Nije svejedno šalješ li plavo srce, crveno ili ono sa šljokicama – saznaj što TOČNO znači koji emoji srca

Dečki najdraži poruke najmanje dragi emotikoni emojiji

Još vijesti