Slika nije pronađena

Mislimo da ne poznajemo osobu koja ne koristi WhatsApp, a sada možete saznati koja je to osoba vaš najveći BFF među svih drugim WhatsApp razgovorima! Ovaj trik je vrlo jednostavan tako da ćete vrlo brzo saznati o kome se tu točno radi – možda ne ona osoba na koju ste odmah pomislili, već netko drugi!

WhatsApp je mega popularna aplikacija i koriste ju doslovno svi. Ljudi sve manje komuniciraju preko Facebooka i Messengera jer je WhatsApp pokrenuo novu eru dopisivanja na svojoj platformi tako da trenutno ne znamo nijednu osobu koja ne koristi WhatsApp za svakodnevnu komunikaciju s ljudima. S obzirom na to da je to trenutno najpopularnija aplikacija za dopisivanje koju imaju svi, otkrivamo jedan trik pomoću kojeg možete saznati koja osoba je vaš pravi BFF na WhatsAppu! Trik je vrlo jednostavan, a bazira se na količini poslanih poruka, slika i videa koje imate u razgovoru s tom nekom osobom.

Kako bi provjerili koja osoba je vaša BFF, potrebno je otvoriti WhatsApp u prozoru gdje su izlistani svi razgovori. Nakon toga, pritisnete tri točkice u gornjem desnom kutu i odabere 'Postavke'. Sljedeći korak je da u postavkama odaberete 'Pohrana i podatkovni promet' i nakon što ste to odabrali, pritisnete 'Upravljaj pohranom'. Ovdje će se sad otvoriti količina iskorištenog prostora za pohranu i razgovori s kojima imate najviše poslanih poruka i drugih medijskih zapisa. One osobe koje su na vrhu vašeg popisa su vaši pravi BFF-ovi, pooosebno ako imate više od jednog gigabajta poslanih sadržaja (pokraj svake osobe piše količina poslanog sadržaja u megabajtima i gigabajtima)! Sada vam je jasnije tko je zapravo pravi BFF na WhatsAppu…Pogledajte još:

Došao je novitet u slanju poruka preko WhatsAppa – ovu ćemo novu opciju sigurno koristiti!

WhatsApp od sljedećeg mjeseca prestaje raditi na hrpi mobitela! Ovo su modeli koji ga gube

WhatsApp ima novost u slanju poruka: Nova opcija koju uvode super je kad želiš reći neku tajnu

zanimljivosti bff whatsapp trik

Još vijesti