Trik s koncem

Opće je poznato da su pojedini trikovi i trendovi na TikToku zaista opasni, ali se oni šire brzinom munje pa ih i svi odmah žele isprobati te u tom trenutku ni ne razmišljaju jesu li opasni ili ne. Jedan od tih trikova je popularan i sada, a radi se o triku s koncem umjesto naušnica.

Jedna djevojka je na svojem TikTok profilu snimila video, odnosno trik kako kod kuće napraviti naušnicu od konca na vrlo jednostavan način. Ne samo što je trik jednostavan, nego su za to potrebne samo dvije stvari, a to su igla i konac. Potrebno je imati samo nekoliko izbušenih rupa na uhu kako bi konac provukli kroz sve te rupe. Zaista zvuči suludo, no, moramo priznati da je krajnji rezultat ovog trika fora i da izgleda zanimljivo na uhu.

Međutim, ova djevojka nije napravila najpametniju stvar na svijetu s ovim trikom jer na taj način može napraviti razne infekcije na uhu koje mogu rezultirati bolovima i gnojnim upalama. Osim toga, ona je taj video podijelila javno na svojem TikTok profilu i video je ubrzo postao viralan, što također nije dobro jer je time dala ideju i drugim djevojkama da isprobaju ovaj trik s koncem umjesto naušnica.

Ovaj trik je isprobala i jedna druga djevojka koja je također svoj krajnji rezultat podijelila na svojem profilu i video joj je pregledan više od 250 tisuća puta! Međutim, na kraju se je ipak izjasnila i napisala: 'Već su mi bile probušene uši, da se zna, i ništa ne boli. Isto je kao i kad se stavljaju obične naušnice, ali ne pokušavajte ovo' – napisala je u komentarima jer su pratitelji prvo mislili kako je iglom direktno i probušila uho. Osim toga je napisala kako ništa ne boli, ali svejedno je to odlučila skinuti odmah nakon što je završila sa snimanjem videa kako ne bi došlo do nekih ozbiljnijih posljedica.

Pogledajte još:

Gabrielin slom u 50 sekundi sažeo kako je to biti djevojka: 'Zašto mi izgledaju kao čokoladne bananice'

Želiš tetovirati ime dečka ili cure na svoje tijelo? Ova djevojka je dokaz koliko je to zapravo loša ideja

Trend 'četiri točkice' će ti navodno pomoći da budeš atraktivnija – kada ih staviš na točno ova mjesta

opasno homemade zanimljivosti naušnica trik tiktok