Slika nije pronađena
To si sigurno već znala – cure često zbunjuju dečke, a neke stvari koje bi im rado rekli jednostavno se ne usude.

Kako donosi Girls' Life, nedavno su proveli istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 dečki koji su rekli koje bi to šokantne stvari voljeli da cure znaju, ali ih je sram to im izravno i reći.

via GIPHY


1. Dopisivanje ne znači da nam se sviđate

Ako postoji nešto što dečki ne kuže kod cura, onda je to sigurno dopisivanje. Nije im jasno zašto cure odmah misle da su zaljubljeni u njih ako se dopisuju s njima. 'Ne kužim zašto cure misle da nam se sviđaju ako se dopkamo s njima ili im lajkamo fotke. To samo znači da su nam slatke i simpa, ništa više od toga', slažu se dečki.

2. Nama nije važno jeste li našminkane ili ne

Dečki su se napokon izjasnili – izgleda da im nije važno nosi li cura make up ili možda preferira prirodniji look. Kako donosi Girls' Life, dečki baš nisu neki obožavatelji šminke.

'Zašto cure misle da im treba toliko svega na svojim licima? Cure u mojoj školi imaju tamno našminkane oči, a usne su im poput debelih glava. Ružno je. Zar oni zaista misle da će tako osvojiti nekog dečka?', kaže jedan od dečki koji su sudjelovali u istraživanju.

via GIPHY


3. Ne kužimo zašto se uzbuđujete zbog svega

Priznajemo, cure su poznate po tome da se više uzbuđuju oko stvari koje im se događaju nego dečki. A to je nešto što dečkima nikako ne ide u glavu – zašto se mi cure uzrujavamo oko svake sitnice? 'Ne kužim zašto se cure toliko uzbuđuju oko najnormalnijih stvari, a pogotovo ne razumijem njihove reakcije na stvari koje im se događaju?, misli jedan od dečki.

Drugi dečko koji je sudjelovao u istraživanju misli da cure to rade samo da bi privukle pažnju. 'Mislim da cure vole pozornost, a zbog njihovog uzbuđenje oko nečega ljude automatski počne zanimati zašto su tako sretne.'

4. Ogovaranje i vrijeđanje drugih samo govori loše o vama

Sigurno i sama znaš da bilo kakvo ogovaranje i širenje laži o drugoj osobi nije lijepo niti okej, a isto tako misle i dečki. 'Kad čujem kakve ružne stvari cure govore jedna o drugoj, jednostavno ne mogu vjerovati. Osjećam se kao da se nalazim u nekom teen filmu o zločestim tinejdžericama. Kad bih čuo da takve stvari o meni govore moji frendovi, najvjerojatnije bih promijenio školu', prenosi Girl's Life.

via GIPHY


5. Brinemo o tome što mislite o nama

Možda si mislila da dečki nisu toliko nesigurni kao mi cure, ali to izgleda nije istina. Ako možemo vjerovati spomenutom istraživanju, dečki itekako brinu o tome što drugi misle o njima, a posebno mi cure.


6. PMS nije izgovor da budete loše prema nama
'Znam da su cure malo čudne kad imaju PMS ili menstruaciju, ali to ne znači da se prema nama moraju ponašati kao da smo im najgori neprijatelji. Moja sestra se ponekad ponaša kao da bi me ubila samo zato jer ima PMS, a ja još ne želim dati daljinski', kaže jedan od dečki. I nije jedini koji misli da curama 'oni dani u mjesecu' ne bi smjeli biti opravdanje za njihovo ponašanje.

via GIPHY


7. Nije nam najvažnije kako izgledate
Mi cure možda mislimo da je dečkima kod cura najvažniji izgled, ali to nije točno. Naravno da će oni uvijek škicnuti sređenu i zgodnu curu, ali to ne znači da po njihovom mišljenju te karakteristike treba imati 'ona prava'. 'Najgore mi je kad me cura s kojom izlazim pita je li se udebljala. Nemam pojma i nije me briga je li se nabacila nekoliko kilograma viška ili ne', kaže jedan od dečki.

8. Ne trebate nositi usku i otvorenu odjeću da bismo vas primijetili

Kad namjeravamo nekoga zavesti, mi cure često koristimo svakakve 'trikove' za koje mislimo da će upaliti ili da ćemo tako barem privuči pažnju dečki. Ipak, izgleda da uska i otvorena odjeća nije jedan od trikova koji kod njih pale. 'Mislim da su cure zbunjene zbog odjeće koju vide na tv-u, časopisima ili društvenim mrežama', naglašava jedan od dečki koji su sudjelovali u istraživanju i mi se ttly slažemo s njim!

via GIPHY


9. Većina dečki traži 'onu pravu'

Naravno da postoje dečki koji nisu za vezu i najradije bi samo švrljali okolo, ali oni su u manjini. Kako je pokazalo istraživanje Girl's Lifea, većina dečki traži pravu ljubav i 'onu pravu' curu s kojom će započeti ozbiljnu vezu, a ne nešto bezvezno što neće dugo potrajati. 'Dosta mi je toga da svi misle da dečki nisu ozbiljni kao cure, pogotovo kad je riječ o vezama jer to nije istina', kaže jedan od njih.


10. Volimo kad cura napravi prvi korak
Još uvijek postoje predrasude koje govore da bi dečki morali biti ti koji prvi prilaze. Ipak, dečki koji su sudjelovali u spomeutom istraživanju ne slažu se s tom teorijom. 'Ako vam se stvarno sviđamo, samo nam recite', misle dečki.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Brutalna istina o dečkima i seksu – 10 najčešćih zabluda u koje moraš prestati vjerovati

Brutalna istina – 6 misli koje svakom dečku prolaze kroz glavu tijekom seksa, ali nikad neće priznati

UPS Šest razloga zbog kojih stalno privlačiš krive dečke

ljubav cure Dečki

Još vijesti