Slika nije pronađena

Ljudi vjeruju u različita značenja iza madeža i mjesta gdje se nalazi na tijelu, a značenje koje navodno ima ovaj madež je jako zanimljivo. Ali samo ako si djevojka! U suprotnom, ovo ne vrijedi.

Svako toliko internetom se proširi neka zabavna ludost, a ova posljednja je itekako postala viralna na TikToku. Odnosi se samo na djevojke! Pojavio se jedan video u kojem se otkriva značenje jednog madeža koji dio ima, a dio nema. Pošto puno nas voli vjerovati da postoje značenja iza toga gdje su nam na tijelu smješteni madeži, jer je jednostavno zabavno, nije trebalo dugo da se i ovaj trend uhvati i postane viralan. Priča je da cure koje imaju ovaj madež, potječu iz linije vještica. Radi se o malom madežu koji se nalazi sa strane, na podlaktici lijeve ruke.

@xpamela18 #duet met @rociobowtique #ThatWitch #fyp #foryourpage #beautymark original sound - Tik Toker

Kao i sa svakim sličnim pričama, sve su to samo teorije zavjere i priče iz naroda. Oni koji vole vjerovati u takve stvari, mogu, a koji ne, lako zaobiđu. Ipak, uvijek je zanimljivo gledati imamo li neki madež – bilo da se radi o nekom ovakvom koji otkriva da smo iz linije vještica, ili je li to neki od madeža koji se smatraju najsretnijima i koji znače da ćemo imati novaca. Pogledaj ruku! Možda nećeš dobiti pismo iz Hogwartsa da im se pridružiš u školi vještičaranje, ali ako imaš ovaj madež, nisi niti običan bezjak.

Pogledajte još:

Savršena tetovaža za sve fanove Taylor Swift – jedan je dečko dobio najbolju ideju ikad

Sretni madeži – oni koji ga imaju na nekom od ovih 9 dijelova tijela u životu će imati novaca

Koliko su zapravo čvrsti kondomi? Prerezali su ga i pokazali u kakvom stanju je bio nakon

vještica madež na ruci madež priče iz naroda

Još vijesti