Slika nije pronađena

Sudbina se ne čita samo iz dlana ili karata, sada to možemo učiniti i pomoću madeža. Neke su poznate dame proslavili njihovi madeži, ali znaš li da ti osim prepoznatljivosti nude pogled u budućnost?

Smještaj madeža na licu može navodno može otkriti puno o našoj budućnosti i sudbini. Ovo je drevna kineska mudrost koja se zove `Tan su`. Potrebno je samo pronaći sve madeže na licu i saznati što vas čeka.


Pozicija 1-3

U mladim danima ste buntovnik, vrlo ste kreativni ili najbolje se snalazite kada ste slobodni. Ako je baš madež smješten na poziciji 1-3 najviše ćete uspjeha imati kao poduzetnik (sam svoj gazda). Pratit će vas sreća ako planirate pokrenuti vlastiti posao.

Pozicija 4

Vrlo ste impulzivni, karizmatični i energični. Lako se zbunite kada se pred vama nalazi više opcija, tvrdoglavi ste, ali brzo popustite. Svoje stavove potkrijepite argumentima. Madež na poziciji 4 pokazuje temperamentnost.

Pozicija 5

Madež iznad obrva pokazuje da vas prati sreća u novčanom smislu, a da biste ostvarili uspjeh morat ćete raditi puno više nego drugi. Savjetuje vam se da ne vjerujete previše ljudima, pratite svoju intuiciju i budite pažljivi. Ne dopustite drugim ljudima da upravljaju vašim financijama.

Pozicija 6

Madež na ovoj poziciji pokazuje inteligenciju, kreativnost i umjetničke vještine. Vaš talent za umjetnost mogao bi vam donijeti bogatstvo, slavu, uspjeh. Bogatstvo će za vas uslijediti kada odbacite sve ono konvencionalno i napravite po svom. Ako budete dovoljno hrabri- uspjet će te.


Pozicija 7

Madež ispod obrve ukazuje na obiteljske svađe koje vam donose nemir i nesreću. Te nesuglasice utjecat će na vašu karijeru i energiju. Potrebno je riješiti sve obiteljske probleme prije nego počnete napredovati u životu.

Pozicija 8

Ova pozicija nije pozitivna. Financijska situacija bit će vam uvijek problematična zbog toga što vi uvijek trošite više nego je potrebno. Imate predispozicije da postanete kockar i vrlo je važno da prepoznate kada je najbolje stati. Osobe koje imaju madež na ovoj poziciji često ulaze u flert, ali pazite jer vas vaš šarm može uvesti u probleme.

Pozicija 9

Madež na ovoj poziciji ukazuje na seksualne probleme. Ovo je vrlo loša pozicija za madež i navodno bi ga trebalo ukloniti. Madež na broju 9 donosi samo probleme.

Pozicija 10

Smještaj ovog madeža pokazuje na puno obiteljske sreće te će osobe s ovim madežom imati puno djece. Vaša obitelj pruža vam financijsku i emotivnu podršku, a vi ste emotivno vrlo zadovoljna osoba.Pozicija 11

Madež na ovoj poziciji pokazuje da ste skloni bolestima. Smatra se da se madež s ove pozicije treba ukloniti.

Pozicija 12

Madež na ovoj poziciji pokazuje uspjeh i uravnotežen život. Ova pozicija donosi bogatstvo, ali i slavu. Imate sklonosti živjeti na visokoj nozi, a obiteljskim odnosima ćete biti zadovoljni. Žene s madežom na poziciji 12 su vrlo lijepe i pratit će ih sreća kroz život.

Pozicija 13

Pozicija ovog madeža pokazuje da će vam djeca predstavljati brigu u životu. Nećete biti u dobrim odnosima s djecom te nemate baš puno opcija na raspolaganju osim tolerancije.

Pozicija 14

Madež na ovoj poziciji pokazuje osjetljivost prema hrani. Alergični ste na pojedinu hranu ili jednostavno jedete više nego što je potrebno.Pozicija 15

Osoba ste koja voli promjene. Uvijek ste u pokretu, često preuređujete svoju sobu ili stan. Volite nova iskustva te putovati na nova mjesta. Vrlo ste nesretni kada se morate zadržati dugo na jednom mjestu jer volite putovati. Imate oko za detalje.


Pozicija 16

Morate biti oprezni kada je riječ o seksu i o hrani jer to su vaši najveći problemi. Skloni ste problemima s kilažom i depresivni ste. Volite romantiku te često možete imati grižnju savjest zbog toga što imate jak libido.

Pozicija 17

Društvena ste osoba, imate ugled i vrlo ste verbalno nadareni. Nemojte se previše hvaliti, to vam može srozati ugled. Društvo vam je dosta važno.

Pozicija 18

Vi ste osoba koja je stalno u pokretu, a ova pozicija pokazuje na česta i duga putovanja. No, trebate biti vrlo oprezni za vrijeme putovanja.

Pozicija 19

Imate sreće s novcem i puno dobrih prijatelja. Vaša slabost je to što suprotni spol može često manipulirati vama. Zbog toga možete često upasti u nevolje.


Pozicija 20

Madež na ovoj poziciji može vam donijeti veliku sreću ili nesreću. Inteligentni ste te imate izraženu kreativnost. Svoj talent možete pokazati na negativan ili pozitivan način. Ne opraštate lako. Pozicija ovog madeža označava osobu koja će u povijesti biti zapamćena kao tiranin ili kao dobra osoba.

Pozicija 21

Pozicija ovog madeža označava uspjeh u životu i slavu.

Pozicija 22

Sreća vas prati kroz život i sve vam ide od ruke. Ako vam je to cilj- možete postati slavni kroz sport. Osobe s madežom na kraju obrva su vrlo autoritativne i moćne. Madež na ovoj poziciji označava pravog direktora.

Pozicija 23

Imate vrlo visok IQ- inteligentni ste i u teorijskom i u praktičnom smislu. Borbeni ste i vaš život će biti ispunjen. Bit ćete aktivni do kraja života, a obitelj i prijatelji će uvijek biti uz vas.

Pozicija 24

Madež na ovom mjestu pokazuje uspjeh ili slavu u mladim danima. Savjetuje se da se prilikom tog uspjeha opremite financijski za daljnji život jer u kasnijim godinama doživjet ćete poteškoće.

Pozicija 25

Osobe s madežom na ovoj poziciji imat će uspjeh, ali ne treba pretjerivati. Zadržite svoje tradicionalne stavove koji će vam donijeti sigurnu i sretnu budućnost.Izvor: telegraf

I.P.

Pročitajte još:

Test sa čovječuljcima otkriva koliko si (ne)sretan

Zabavni test inteligencije: odgovorite na 5 pitanja!

TEST: Spadaš li u 2% ljudi koji mogu prepoznati svako lice

madež čitanje sudbine madeži sudbina