Slika nije pronađena

Cure i dečki uvijek se pitaju što točno želi i voli suprotan spol. Nažalost često se neke stvari generaliziraju i `prišivaju` dečkima kao da ih uistinu vole, a zapravo nije tako.

Cijeli život slušamo o tome što dečki žele u vezi te što to što oni traže u djevojci. Naravno, većinom vjerujemo u laži koje smo pročitale u ženskom magazinu ili vidjele u romantičnoj komediji.

Društvo je stvorilo lažni strah o tome što suprotni spol želi i očekuje, a sada je vrijeme da razbijemo nekoliko mitova.

Cure, ako ste mislile da dečki vole ove stvari- prevarile ste se:


`Dečki žele curu koja lako može postati dio muškog društva`

Ovo ne mora biti laž, ali u većini slučajeva dečki postaju samo prijatelji s takvim curama. Nije istina da djevojka mora imati više muških `osobina` kako bi se dečku svidjela, a pritom mislimo na to da se silom mora uklopiti u muško društvo. Dečkima je u redu ako se cura dobro snađe među njegovim prijateljima, ali ne mora postati odmah dio `muške ekipe`.


`Dečki ne vole emotivne cure`

Nažalost, ovu teoriju su nam valjda usadili filmovi u kojima muškarci pate za ženama koje su emocionalno nedostupne i skroz hladne jer su takve žene baš `fatalne`. Ovo u potpunosti nije istina, naravno da dečki vole emocionalne cure. Jedino što mogu ne voljeti je ako se cura ne izražava direktno o tome što osjeća.`Dečki obožavaju tajanstvene cure`

Naravno, ovisi o ukusima, ali općenito gledajući ova tvrdnja je laž. Dečko želi znati neke stvari o curi i želi znati što to radi kada kaže da je zauzeta. Ako cura ne odgovori na barem takvo jednostavno pitanje, dečko će se osjećati nesigurno, a to ne vodi do ljubavi.


`Dečki uvijek žele ono što ne mogu imati`

Ova tvrdnja ide zajedno s prethodnom o tajanstvenim djevojkama- to je mit. Zreo i prijateljski nastrojen dečko koji traži ozbiljniju vezu nije zainteresiran samo za seks. Takav dečko će htjeti bolje upoznati curu te neće `trčati za suknjama` jer oni koji žele samo ono što ne mogu imati su jednom riječju nezreli.


Izvor: yourtango.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

`Budi muško i ne plači!`: zašto je teško biti dečko

Stvari koje rade cure, a bilo bi skroz čudno da ih i dečki rade

Za tramvajima i dečkima se ne trči: zašto ne treba ganjati dečke

Dečki dečki ne vole dečki ovo ne vole

Još vijesti