Moderni dečko

Cure su obično te koje se smatraju većim ljubiteljicama mode, ali i dečki vole modu. Samo čini se više to rade „u tišini“ i ne pridaju tome toliku važnost kao što to rade djevojke. Za sve dečke koji žele biti u korak s modnim trendovima, ove zime su IN sljedeći komadi.

Dečki, nemojte ni na trenutak misliti da ima nešto loše u tome što želite biti u modi i da ćete zbog toga izgubiti na svojoj muškosti. Skroz je normalno da i dečki prate trendove, da ih zanima što se nosi i da se oblače tako. Cure su te koje su ipak više zaluđene modom i koje samo čekaju što će se novo nositi pa se tako i modni trendovi u ženskom svijetu češće mijenjaju. Koji su to ove godine najveći zimski muški trendovi i koje komade odjeće u svom ormaru imaju dečki koji su stajliš? Ovih 8 stvari se trenutno itekako nosi.

1.Veste s V izrezom

 

 

Bilo kakve veste, obični topli puloveri ili veste bez rukava, sve takve koje imaju V izrez su nešto što je puno dečki počelo nositi u posljednje vrijeme. Postale su popularnije od onih s običnim zaobljenim izrezom.

2.Bejzbolska jakna ili majica

 

 

Jakne u ovom stilu su ranije prošle godine bile popularne u ženskoj modi, a ove zime ih nose i dečki. Nemoj da te izgled zavara, ovakve jakne mogu biti itekako tople. One tanje koje izgledaju više kao majice možeš i nositi s tom namjenom, ne mora glumiti uvijek jaknu.

Cura i dečko Lijepo pravilo ponašanja koje baš SVAKI dečko treba znati – a većina danas ne zna

3.Veste sa zipom
Veste koje imaju zip kod ovratnika su u trendu i u muškoj i u ženskoj modi. Nisu ništa drugačije od običnih vesti osim po tom jednom detalju. Slične su vestama s V izrezom pa nije ni čudno da su i ove u modi.

4.Visoke tenisice

 

 

Između niskih tenisica, visokih i čizmi, ove zime su u trendu najviše visoke tenisice. Kožni modeli mogu dobar dio zime biti itekako nosivi jer ti ne trebaju čizme dok god vani nema snijega, a izgleda da bi ovo mogla biti zima bez njega kako je krenulo. Idealno za tenisice.

5.Krzo na jakni

 

 

Prije nego što otpišeš ovakve jakne jer su ženskaste, daj joj priliku. Kada vidiš kako je topla i udobna, više ju nećeš htjeti zamijeniti niti za jednu drugu. Hrpa ih dečki fura i stoje im odlično.

Pristojno ponašanje Ponašanja koja su sve rjeđa kod dečki, a na koja cure padaju: 9 džentlmenskih poteza koji nisu staromodni

6.Baggy traperice
Uske traperice su otišle iz mode i zamijenili su ih širi modeli, kargo hlače i „poslovne“ hlače sa širim nogavicama. Sve je bolje od skinny modela koji su puni poderanih dijelova. S njima je za sada gotovo.

7.Šilterice

 

 

Dečki nikada neće priznati da im je hladno. Ove godine je to izgleda postao trend jer ih sve više umjesto normalnih zimskih kapa nosi razne šilterice. Nema veze ako nema sunca, ova je kapa odavno izgubila tu funkciju, da štiti oči od sunca. Sada se nosi i zimi.

8.Prstenje

 

 

Modni dodaci! Sat je glavna stvar koju će većina dečki nositi, ali ove godine, zahvaljujući Damianu iz Maneskina, Harryju Stylesu i brojnim drugim zvijezdama, sve više dečki počinje nositi veliko prstenje. Što više, to bolje izgleda.

Moda Modni trendovi Dečki muška moda zima u trendu ove zime što se nosi za muške muški trendovi

Još vijesti