Muška moda

Kako se mijenjamo i odrastamo, tako nam se mijenja i stil odijevanja. Naravno da se nećeš cijeli život odijevati na isti način i voljeti iste komade odjeće. Na to utječu i trendovi i društvo, ali i naš vlastiti razvoj.

Naravno da ti se neće cijeli stil promijeniti preko noći ako iz svog ormara izbaciš neke odjevne komade. Treba proći vremena dok ti se stil posloži i izgradi. Samo treba krenuti tražiti svoj stil i istraživati kakvi ti komadi najbolje odgovaraju i najbolje stoje. Uvijek pričamo o ženskim stilovima, a sada pod svjetla reflektora dolaze dečki. Na TikToku se širi trend i ovog se puta radi o muškoj modi. Videi dečki postaju viralni nakon što pokazuju koliko im se stil promijenio na bolje nakon što su iz svog ormara izbacili skinny traperice. Zamijenili su ih širokim trapericama, kargo hlačama i svim mogućim drugim vrstama hlača koje nisu uske.

 

@mmcorradi It's been a while 🤝🏼 #aestheticoutfit #fashiontiktok #menoutfit #menstyle #fashioninspo #outfitinspo #menstyleinspo ♬ sonido original - yo

 

Nekima je to možda pomoglo da krenu eksperimentirati i tražiti nove stilove i načine kako kombinirati široke hlače, a drugi su se počeli odijevati odraslije. Da se radi o pozitivnim promjenama pokazuju najbolje brojke pregleda na ovakvim videima i komentari. Cure su oduševljene, a nekima nije jasno zašto uopće neki dečki još uvijek nose skinny traperice jer ovi stilovi su daleko više wow. Osim cura, javljaju se i drugi dečki koji se slažu da ovako bolje izgledaju i ispituju gdje su kupili neke od hlača koje pokazuju.

 

@jansoomich It‘s been a while.🫡 #foryou ♬ sonido original - yo

 

Cure su odavno skinny trapericama rekle doviđenja, a sada izgleda i sve više dečki radi isto. Iako i dalje ima zagovornika skinny traperica, takvi su u velikoj manjini. U kombinacijama sa širokim hlačama izgledaju odraslije. Svaki od ovih dečki je pokazao različite načine kako nositi široke modele hlača. Od nekih malo više fensi kombinacija, preko nekih Instagramerskih do nekih totalno normalnih i nosivih za svaki dan s običnim majicama.

 

@ethantglenn

The 2 knee rips really make it

♬ sonido original - yo

 

Ima toliko stilova i načina kako nositi široke modele hlača i kako ih kombinirati. Glavna stvar: ovakve hlače djeluju i udobnije nego skinny modeli. Koji ste vi tim? Skinny traperice ili široke hlače na dečkima?

Kada je u pitanju muška moda - jesi li skinny trapke tim ili tim hlače sa širokim nogavicama?

Ukupno glasova:

Dečki Moda muška moda skinny traperice hlače širokih nogavica bolje izgledaju stil stilovi za dečke kako se odijevati modeno

Još vijesti