Cura i dečko

Neke lijepe manire su odavno pale u zaborav i mlađe ih generacije sve manje koriste. Čast iznimkama! „Pravilo pločnika“ je jedno ponašanje koje ipak ne bi trebalo biti zaboravljeno.

Nikada nije glupo ili staromodno ponašati se pristojno i držati se nekih pravila bontona. To ne znači da ćeš biti ukočen/a ili djelovati kao da si iz srednjeg vijeka. Neka pravila poput otvaranja vrata curi ili dolaska na vrijeme jednako vrijede i danas kao i uvijek. Ipak, sve su rjeđa i zato kada neki dečko i bude stvarno pristojan, cure se osjećaju kao da su naletjele na pravi dijamant.

Selena Gomez Selena u jednom komentaru otkrila kako ju je Justin tretirao: To si ni jedna cura ne bi smjela dopustiti

Od svih pristojnih ponašanja, jedno je ipak na vrhu i baš bi ga svaki dečko trebao znati, a jako puno mladih danas to ne zna. Cure su u posljednje vrijeme na TikToku oduševljene jednim ponašanjem dečki koje bi zapravo trebalo biti normalno i očekivano. Spominje se „pravilo pločnika“ ili „pravilo hodanja pločnikom“. Što je to i što to znači?

 

@copperhead347 #stitch with @daniarribere ♬ original sound - copperhead347

 

TikToker je sve lijepo objasnio. Ukoliko te to do sada nitko nije naučio, vrijeme je da saznaš i da se počneš tako ponašati. Kada s bilo kakvom curom, bilo da je to tvoja cura, prijateljica ili sestra, hodaš cestom, NIKADA, ali baš NIKADA, ne smije cura biti na strani pločnika do ceste, već ti. Dečko treba biti na vanjskoj strani da ju zaštiti od svih mogućih opasnosti. Bilo da ju zaštiti i pogurne ako auto krene prema vama ili da ju zaštiti od prolaska auti kroz lokve koji bi ju mogli smočiti. Nije teško i nije strašno. Nema izgovora da ovo pravilo ne počneš prakticirati. Svaki dečko ga treba znati, ali danas ga sve više mladih nažalost ne zna i vrijeme je da se to promijeni.

Mladi dečko Mitovi o dečkima u koje ne bi trebala vjerovati: Ovih 8 stvari nikako nisu istina

Dečki pristojno ponašanje sidewalk rule pravilo pločnika osvojiti curu moraš znati bonton lekcija

Još vijesti