Slika nije pronađena

Ah ti dečki... Ove dvije cure postale su glavna tema u cijeloj regiji nakon što je na internetu izašla snimka njihovog obračuna u busu. Letjele su riječi, a i udarci i to sve zbog jednog dečka.

Nešto ovako ludo već dugo nismo vidjeli. Iako se u busevima i tramvajima uvijek može vidjeti svašta, rijetko kada će se dogoditi pravi fajt, između dvije cure, zbog dečka. To zvuči kao nešto što se vidi samo na filmovima, pogotovo kada se sjetiš onih pravih 'ženskih' tučnjava, vučenje za kosu, grebanje i slično. Dvije mlade cure na jednoj autobusnoj liniji u Beogradu postale su senzacija nakon što su se prvo krenule svađati zbog dečka, a onda stvarno i potukle. Ne zna se tko je dečko, ali mora biti neki itekako dobar.

Jedna je uporno vikala 'Briši broj mog dečka' i onda je krenuo obračun, piše Telegraf.rs. Letjele su riječi 'Ludačo jedna, budaletino jedna. Sram te bilo, st**o jedna. Izlazi vanka st**o, sad će policija', čuje se na snimci koju je objavio Telegraf, a koju možeš pogledati OVDJE. Vozač je reagirao i pokušao smiriti situaciji, ali nije mogao puno napraviti. Čak su i putnici morali pomoći u razdvajanju curki. Došlo je do toga da je morala doći i intervenirati i Hitna pomoć jer je vozač završio s blagom povredom ruke dok se trudio smiriti strasti među curkama. Ako misliš da je tvoj vikend bio lud, naspram ovoga, sigurno izgleda puno mirnije.

Pogledajte još:

Maturanti iz Omiša osnovali svoju stranku i kandidirali se na izborima da vide kako će proći – evo rezultata!

Norijada 2021: Najbolji kostimi i majice ovogodišnjih maturanata! [FOTO]

Je li studiranje u Americi kul kao na filmu i kako joj je TikTok pomogao pronaći ljubav? Upoznajte Franu!

dečko Svađa tučnjava

Još vijesti