Slika nije pronađena

Sreća je što na svim društvenim mrežama postoji mogućnost blokirala jer na vrlo jednostavan način se riješimo osobe s kojom više ne želimo komunicirati. No, oni koji su zaista uporni uvijek nađu način, pa je tako pronašao i bivši dečko ove djevojke.

Ova djevojka je mislila kako više neće biti u doticaju sa svojim bivšim dečkom, ali se je tu gadno prevarila. Objavila je video u kojem je napisala kako je svojeg bivšeg dečka blokirala na apsolutno svim društvenim mrežama samo kako ju on više nikako ne bi mogao kontaktirati. No, njezin bivši dečko je pronašao način i javio joj se, ni više ni manje, nego na e-mail. Osim što joj se javio na e-mail, kreirao je novi profil na e-mailu kojeg je nazvao 'rekaosamdamiježao123@gmail.com'.

Djevojka se nije nadala mailu kojeg je primila, a njezin bivši dečko je zaista kreativan! Mnogi pratitelji u komentarima su se složili oko toga da mu je ideja zaista dobra, a ima i onih djevojaka koje su napisale kako su se njima javljali bivši dečki nakon što su ih blokirale: 'Meni je moj isto poslao mail, 'Moj bivši samo radi nove Instagram profile i tako sve ispočetka', 'Moj je meni poslao pismo' – pisale su. Možemo reći kako su dečki zaista kreativni u situacijama poput ove!

Pogledajte još:

Sumnjaš da te dečko vara? 7 savjeta što napraviti u toj situaciji i kako reagirati

Njezin dečko osvaja titulu 'najgoreg dečka na svijetu' – ono što je napravio razljutit će i tebe

Želiš se vratiti bivšem dečku? Ovih 9 pitanja ga moraš pitati prije nego što budete opet zajedno

bivsi kontaktiranje blokiranje e-mail

Još vijesti