Test osobnosti

Znamo da te zanima! Čak i da je već prošlo neko vrijeme od prekida i čak i da svima govoriš da si ga preboljela i da te nije briga za njega, svejedno te sigurno barem malo zanima je li on prebolio tebe.

Zadovoljavajuće je znati da se zeznuo i da je požalio prekid, baš kako si mu i rekla da će biti i da sada i dalje povremeno (ili stalno) misli na tebe. Iako smo nekoga preboljeli, svojevrsni je kompliment kada saznaš da on ne može prestati misliti na tebe i da je i dalje zainteresiran za tebe. Osjećaš se samopouzdano i to ti može biti još jedna potvrda kakav si ulov. No, to ne znači da mu se trebaš vratiti. Pogotovo ako se nije promijenio! No, sada nećemo o tome zašto mu se ne bi trebala vratiti. Pitanje dana je: je li i dalje zainteresiran za tebe? Pogledaj fotografiju u nastavku u zapamti koji ti je motiv na njoj prvi upao u oko, te ispod pronađi objašnjenje što znači taj motiv.

Ako si prvo vidjela…

Vozač Što način na koji vozi govori o njemu? Evo što možeš saznati o dečku koji ti se sviđa iz njegove vožnje

Aligatora
Ako ti je prvo u oko upao aligator, to znači da je tvoj bivši i dalje lud za tobom. Nije te prebolio ni malo, i dalje te voli i itekako je zainteresiran. Kao što smo rekli, bez obzira na to, ne znači da je uvijek dobra ideja vratiti se bivšem i toj vezi. Dobro razmisli prije nego odlučiš povući svoj potez po ovom pitanju.

Brod
Ako ti je prvo u oko upao brod to znači da tvoj bivši i dalje povremeno misli na tebe, ali osjećaji nisu tu kakvi su bili prije. I dalje si mu draga i stalo mu je do tebe, ali nije više toliko zaljubljen u tebe. Više te gleda kao prijateljicu nego kao nešto više.

Optička iluzija Zašto još uvijek nisi pronašla ljubav? Što prvo uočiš na ovoj slici će ti otkriti razlog

Oblake
Ako su ti prvo u oko upali oblaci to je znak da je tvoj bivši i dalje zainteresiran za tebe, ALI zato što nikad niste niti prestali pričati i dali si prostora za preboljeti prekid. Ukoliko nisi ozbiljno zainteresirana, daješ mu lažne nade.

Mjesec
Ako ti je prvo u oko upao mjesec onda je to znak da te bivši prebolio i da mu više nisi u glavi. Osjećaji su otišli i nije više zainteresiran niti zaljubljen u tebe.

test osobnosti ljubav bivsi Bivši dečko je li i dalje zainteresiran za tebe voli li te i dalje zaljubljen u tebe saznaj zabava

Još vijesti