0

Povratak bivšem možda bude najbolji ili najgori potez u tvojem životu – između ne postoji. Radi se o vrlo važnoj odluci jer se želite vratiti nekome tko vam se je jednom sviđao, a možda vam se sviđa još i uvijek. U svakom slučaju, u pitanju je teška situacija koju treba procijeniti svatko za sebe – je li dobra odluka za njega ili nije.

Povratak bivšoj ljubavi sigurno nije lak zadatak. Radi se o osobi sa kojom ste nekada uživali, provodili slobodno vrijeme, no taj se odnos nekako raspao. Sada ponovo razmišljate trebate li biti ponovo zajedno, ali ne možete donijeti ispravnu odluku. Razgovor i otvorena komunikacija je najbitnija u poboljšanju bilo kakvih odnosa, ne samo ljubavnih, tako da se kroz razgovor već može pretpostaviti je li vrijedno opet pokušati s nekim ili ne. Kako bi si olakšali tu situaciju, provjerite pitanja koja morate pitati bivšeg prije nego što budete opet zajedno – možda se naposljetku ipak predomislite nakon što dobijete željene odgovore.

1.Jesi li spreman da budemo ponovo zajedno?


Foto: NDAB Creativity / Shutterstock

Ovo je broj jedan pitanje koje moraš postaviti bivšem prije nego što budete opet zajedno. Postoje situacije gdje međusobno ne znate što točno mislite i niste na istoj valnoj duljini što se tiče vaših mišljenja – zato je dobro pitati direktno neke stvari kako bi odmah znali na čemu stojite, a u ovom slučaju je li on spreman da budete ponovo zajedno.

bivšipovrtak bivšemnedoumica

36.236
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!