0

Nemoguća borba protiv prištića? Sve ima svoj kraj, samo je potrebno pronaći proizvod koji će napraviti kraj noćnim morama.

Vjerujem da većina vas vodi veelike muke oko upaljenih akni, prištića, mitesera i crvenila izazvanih istim po vašem licu. Osobno nisam imala velikih problema kao neke moje prijateljice i poznanici, ali mi koža s vremenom reagira na negativan način (posebice u vrijeme PMS-a…) te mi se pojavi par prištića, akni i mitesera. No, mene i ta minimalna količina ljuti kao da ih je puno lice tako da sam odlučila pronaći neku alternativu koja bi mi pomogla spriječiti te rijetke, ali svakako uznemirujuće pojave. Uvijek za ovu situaciju želim naći neku kremu/serum kojeg trebam nanositi samo na upaljeno područje, a ne na područje cijelog lica. Razlog tome je taj da zaista nemam prištiće po cijelom licu pa po mojem mišljenju nema potrebe nanositi i na ostatak kože koja je u dobrom stanju. Tako sam nedavno naišla na Evelinovu kolekciju pod nazivom 'Evelin Pure Control SOS' koja sadrži više različitih proizvoda. Postoji 3 u 1 gel, piling i maska za čišćenje lica, tonik koji se nanosi nakon gela, hidratantna krema i ovaj proizvod o kojem ja danas pišem, a to je roll-on za upaljene prištiće/bubuljice. Prilikom potrage sam vidjela da je cijena svih ovih proizvoda zaista pristupačna tako da sam za početak uzela roll-on jer je oblik proizvoda kakvog sam tražila, a cijena je bila oko 30-ak kuna.

Nanijela sam ga navečer prije spavanja prije čega sam naravno skinula šminku i očistila lice gelom. Roll-on sam nanijela samo na upaljena područja, znači ne po cijelom licu, nego na dijelovima gdje sam imala upaljene prištiće/mitesere. Drugo jutro sam već primijetila prvi pomak.

Pojedine bubuljice su se u potpunosti osušile dok su neke 'sazrjele' tako da sam njih ponovo namazala ovim proizvodom te su se naposlijetku i one u potpunosti osušile.

Ne ostavlja trag ožiljka nakon sušenja što je svakako veliki plus ovog proizvoda! U opisu proizvoda piše da smiruje upale, sprječava nastajanje novih i odmah odstranjuje nepravilnosti. Po mojem iskustvu i prema mojem tipu kože, privremeno sprječava nastajanje novih, smiruje upale, ali ne odstranjuje ODMAH nepravilnosti kao što piše na pakiranju. Bez obzira na to, ja sam poprilično zadovoljna ovim proizvodom upravo zato jer se nanosi samo na područje upale (kao što sam i tražila), isušuje mi prištiće i ne ostavlja ožiljke nakon istih. Smatram da je cijena i više no pristupačna tako da ispunjava određene kriterije koji su meni bili potrebni. S obzirom na to da sam zadovoljna ovih proizvodom, mislim da ću kupiti i ostatak kolekcije da se uvjerim da je kvaliteta cijelog asortimana ista!

Foto: Autorske fotke/ Shutterstock.com - Dmitry Melnikov

Petra Sokolić

Pogledajte još:

Definitivno najgora nepravilnost na licu: Kako se riješiti dosadnih potkožnih prištića?

Hrana za super čistu kožu: Koje namirnice najbolje pomažu u borbi protiv akni?

Paziš na kožu, ali prištići te ne puštaju na miru? Ovo je 14 čudnih i neočekivanih uzročnika akni i prištića

prištićirecenzijaevelinEvelin Pure Control SOSčista koža

36.458
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!