Slika nije pronađena

Neke djevojke vole duhovite dečke, neke se uvijek zalijepe za štrebere, a neke ipak preferiraju samotnjake.

Još uvijek ne znamo što je to zbog čega poludimo za određenom osobom, ali tu tajanstvene sile koje nas privlače nazivamo 'ljubavnom kemijom'.

Za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja upoznat ćeš mnogo novih ljudi, a neki od njih će ti se ludo svidjeti. Evo nekoliko tipova dečki u koje ćeš se zaljubiti u srednjoj školi:

#Razredni klaun

To je onaj dečko koji će uvijek nasmijavati cijeli razred. Nije važno emitira li poznatog glumca ili profu iz kemije, ako sjedneš pored njega, vjerojatno ćeš ubrzo letjeti iz razreda zbog nedoličnog ponašanja (čitaj: nekontrolirano smijanje).#Talentirani plesač

Na tulumima je glavna zvijezda jer njegovi plesni pokretni ostavljaju bez daha. Breakdance će zaplesati u svakoj prilici, a djevojke će brzo pasti na njegov talent.


#Popularni dečko

On je zgodan, pametan i šarmantan – i to jako dobro zna. Zbog njega si spremna učiniti mnogo toga: provjeravati Facebook svake dvije minute, pratiti nogomet koji te inače uopće ne zanima i ići doma dužim putem samo da ga susretneš.


#Umjetnik

Nije toliko glasan u društvu i možda nema tako dobre fore, ali u njegovom pogledu ima nešto tajanstveno što te snažno privlači. Ima smisla za umjetnost, a kada vidiš njegove slike, noge ti se odrežu.#Štreberko

Da, vikend provodi igrajući igrice, a kad priča o tehnologiji zvuči ti kao da slušaš turski, ali ima nešto slatko zbog čega ne može odvojiti pogled od njega. Njegove fore svima zvuče jadno, ali tebi su baš smiješne – izgleda da si se zaljubila.


#Stidljivko

On gotovo nikada ne priča, a možda te baš zato i privlači. O čemu razmišlja? Zašto se tako tajanstveno smješka? Iako će ubrzo željeti saznati sve o njemu, ovo neće biti nimalo lak zadatak.


#Skejter

Toliko je zaluđeni svojim hobijem da su veće šanse da ćeš ga ugledati kako skejta negdje u gradu nego u školi. Zahvaljujući tome imat će mnogo neopravdanih, ali koga briga dok je daska pri ruci.#Sportaš

Ako ga ne vidiš u školskom hodniku, potraži ga u sportskoj dvorani. On se voli družiti s vršnjacima, ali predan je onome čime se bavi i nema šanse da preskoči trening. Pa tko se ne bi zaljubio u tako odgovornog dečka?


Foto/Izvor: Dolly.au
I.N.

Pročitajte još:

Plavuše ipak nisu više omiljene – evo kakav tip djevojaka preferiraju dečki

Dečki priznali što im smeta kod djevojaka

5 stvari o kojima potajno brinu i dečki

tipovi Dečki Škola

Još vijesti