Slika nije pronađena
Neki dečki koriste svakakve metode i trikove kako bi impresionirali cure, pogotovo srednjoškolci koji još uvijek nemaju baš puno iskustva.

via GIPHY


Ovo je 10 stvari koje svaki dečko radi u srednjoj školi da impresionira curu koja mu se sviđa.

1. Nose odjeću koja im grozno stoji

Umjesto da izgledaju normalno i nose ono što im dobro stoji, dečki u školu često oblače prečudnu odjeću u kojoj ne izgledaju seksi, nego smiješno. I sve to rade samo zbog cura i kako bi one mislile da su 'moderni'.


2. Stalno mijenjaju frizuru da ih cure zapaze
Misliš da je dečkima fora stalno mijenjati frizuru? Pa baš i nije. To najčešće rade baš zbog vas cura jer misle da ćete ih na takav način lakše zapaziti. LOL.

via GIPHY

3. Najglasniji su u društvu

Dečki misle da će ih cura najbolje zapaziti ako budu najglasniji u društvu i to je, moramo priznati, točno. Cure posebno 'padaju' na dečke koji su glavna faca u društvu jer izgledaju kao netko s kim nikad nije dosadno.


4. Javljaju se na satu da ispadnu pametniji
Dečki nisu blesavi, jako dobro znaju da cure vole pametne dečke zato će se češće javljati na satu i pokušavati ostaviti dojam odličnog učenika. I da, oni to ne rade zbog bolje ocjene nego da se svide svojoj simpatiji.

5. Glume 'macho' frajera bez razlogaNažalost, kad pokušavaju ostaviti dobar dojam, dečki često pretjeruju – što nije ni zanimljivo ni simpatično. Cure vole 'macho' dečke, ali u granicama normale. Svako pretjerivanje, umišljeno držanje ili gluma neće privući curu, nego upravo suprotno – ona će se odmah ohladiti.


6. Stalno pod satom gledaju curu koja im se sviđa
Dečki u srednjoj školi još nisu toliko izravni nego dosta sramežljivi. Rijetko kad će dečki biti ti koji prvi prilaze curi koja im se sviđa. Zato se služe drugom taktikom - gledanjem. Pod satom će stalno buljiti u svoju simpatiju i totalno ignorirati profesore.

via GIPHY

7. Započinju svađe s dečkima iz razreda
Kad se dečko želi svidjeti curi, uglavnom glumi zločestog dečka jer misli da to pali. Zato svi dečki u srednjoj započinju svađe s dečkima iz razreda, samo da pokažu da su jači, bolji ili otporniji od ostatka svoje ekipe.

8. Hodaju s curama koje im se niti ne sviđaju
I to samo zato da bi njihova simpatija bila ljubomorna.

via GIPHY

9. Koriste svaku priliku da sjednu pokraj svoje simpatije
Kad se dečku netko sviđa, on će koristiti stvarno čudne načine da to pokaže. S obzirom na to, dečki će koristiti svaku priliku da sjednu pokraj svoje simpatije, budu blizu nje i dobiju priliku razgovarati s njom.

10. Glume da ih ne zanimaju druge cure
Pored njega prošla je preeeezgodna cura, a on glumi kao da je nije ni skužio? Svaki dečko pred simpatijom će glumiti kao da druge cure ne postoje - i sve samo zato da bi njihova simpatija skužila da mu se sviđa.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG 12 stvari koje mrziš kod dečkiju (a ustvari su baš super)

FAIL 10 tipova dečkiju koje možeš sresti u izlasku i s kojima vjerojatno ne želiš imati posla

OMG Stvari koje svi dečki rade na društvenim mrežama, a curama su totalni turn off

Dečki ljubav Škola

Još vijesti