Slika nije pronađena

Zašto? Da bi, kad se tebi dogodi neka od neugodnih situacija, znao/la da nije kraj svijeta. Neugodne situacije se događaju i najboljima!

Dečki su poprilično raspisali... Ima tu svega – od paničnog napadaja, spavanja i buđenja na satu, neslanih šala radi kojih su požalili i klasičnih muških problema.

'Kad sam čitao esej pred razredom i dobio panični napad. Oblio me znoj, uhvatila slabost i treskavica, počeo mucati jako... Tada sam otkrio da sam tjeskoban kad treba držati govore pred grupom ljudi', napisao je prvi.


via GIPHY


'Jedno od najneugodnijih je bilo kada sam zaspao na satu profesora kod kojeg nisam znao apsolutno ništa i samo sam molio boga da mi pokloni dvojku na kraju godine i pusti me na miru. I tako, on me trebao buditi nakon što je zvonilo i svi su se već pokupili van. Dao mi je tu dvojku na kraju. Dobar čovjek', iskreno je priznao drugi.

'Zaspao sam na satu i u jednom trenutku se probudio, ustao i viknuo 'živio drug Tito'!', napisao je treći.


via GIPHY


Četvrti je priredio neslanu šalu profesorici pa požalio... 'Kad smo ja i moji frendovi stavili nuklearno upozorenje na kompjuterima u informatičkoj učionici; profa se užasno preplašila'.

Peti je imao problema s erekcijom... 'Najgore je kad ti se 'prijatelj' digne, a ti moraš na ploču, koji dani, ej!'

Cure su bile jednako inspirirane – one su spomenule probleme s menstruacijom, s kihanjem, odijevanjem i napornim studentima na praksi na satu...

'Procurila sam' je jedna od češćih rečenica, i napisanih i proživljenih. 'Bed je veći ako je tek počela nastava ili ako si daleko od kuće, a u mojem slučaju je oboje bilo istina', prokomentirala nam je Ines (27), a slično misle i korisnice Reddita.

'Uvijek je bilo super kad kihneš u ruke i onda budu 'pune ruke' i naravno da nitko baš taj dan nema maramice...', napisala je druga, korisnica Reddita.

via GIPHY


'Najneugodnija situacija koja mi se dogodila u srednjoj bila je kada sam jednom došla u školu s majicom na bend na kojoj je pjevač bio bez majice, a profesorica iz engleskog je bila toliko šokirana tim da sam došla u školu s majicom na kojoj je netko polugol da me išla tužiti razrednici i tražila da odem doma presvući majicu. Kako nisam iz grada u kojem sam išla u školu pa nisam mogla otići doma, zahtijevala je da preokrenem majicu na obrnutu stranu da se print ne vidi i da tako provedem ostatak dana, jer po njoj to nije pristojna odjeća za u školu', rekla nam je Martina (21).

'Iako mi je skoro svaki dan u školi bio na neki način 'awkward' (jer oh, well...to je srednja, okružen si ljudima koji su puni hormona i ne znaju što bi sa sobom kao i ti sam te profesorima koji su sve tanjih živaca) najneugodnija scena dogodila se u četvrtom razredu srednje. Na sat filozofije dolazili su studenti koji su valjda trebali imati praksu pa su tu i tamo vodili nastavu, zadavali neke zadatke, vježbe itd. Jedno polugodište bila su neka dvojica koja bi uvijek zajedno dolazili, sjedili su u zadnjoj klupi i kao pratili nastavu, odnosno, gledali kako se to radi. Nakon nekoliko provedenih sati u zadnjoj klupi počeli su meni i frendici koje smo sjedile ispred njih slati papiriće s porukama u kojima traže naš broj mobitela kako bi kasnije išli s njima na kavu. Iako smo mi tad imale 18 godina, a oni maksimalno 24 ili 25, za takvo ponašanje nije bilo ni mjesto ni vrijeme i bilo je skroz neprimjereno. Srećom, frendica i ja smo imale smisla za humor pa smo izrugale tu dvojicu skroz pa su prestali sa svojim ponašanjima. Nisu više slali papiriće niti pitali za broj, ali su i dalje buljili što me sada kada vrtim film ni ne čudi jer likovi vjerojatno nisu imali sreće kod djevojaka svojih godina. A kako i ne bi kad su furali neke podrapane kapute i šešir, a mogao si ih lako zamisliti s bocom viskija ispod miške jer oni su filozofi, veliki neshvaćeni boemi', zorno je prikazala Ivana (25).

A koja je najneugodnija situacija koja se dogodila tebi? Napiši nam u komentarima ispod članka – natjecanje u blamiranju je počelo!


via GIPHY


Foto: Profimedia/Giphy

M.Z.


Pročitaj još...

Jesu li ovo najgori dejtovi ikad? Tinejdžeri ispričali svoja iskustva koja su ispala totalni blam

Pitali smo učenike i njihove kolege kako je kada ti u školi predaje roditelj – odgovori su nas iznenadili!

Pitali smo učenike i profesore – što bi promijenili u hrvatskim školama? Ovo su njihovi odgovori

Neugodna situacija Škola BLAM Dečki cure

Još vijesti